Meddig kell forralni a forralt bort?
Figyelt kérdés
Van kotányi fűszerkeverékem hozzá. Fehérbor. Meddig forraljam, hogy azért maradjon benne alkohol, de ne túl sok?2008. dec. 27. 21:57
1/7 anonim válasza:
Én forrástól számítva max. 1-2 percig szoktam a tűzön hagyni.
2/7 anonim válasza:
Összeforr, és kész!
Onnantól pénzpocsékolás!
3/7 anonim válasza:
4/7 anonim válasza:
Én pont ma csináltam. Amikor elkezdett forrni, egyből lezártam, utána bele a fűszerkeverék. Isteni lett.
5/7 A kérdező kommentje:
hú, hát én forrás előtt közvetlenül tettem bele. egész jó lett, nem hagytam sokat forrni, max 1-2 percet, és akkor se forrt nagyon... de jó lett, köszi mindenkinek!!:)
2008. dec. 27. 23:27
6/7 anonim válasza:
Elvileg nem szabad hagyni, hogy forrjon. Bár én is úgy szeretem. Forráspont előtt belerakom a cukrot, és csipet fahéjat. Isteni. Én vörösborból szeretem, abból is a házibor az igazi.
7/7 anonim válasza:
amig azt nem mondja hogy forrok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!