Miért olyan olcsó a többihez képest a Zubrovka?
Azért, mert nincs mesterségesen túlértékelve, mivel lengyel termék, illetve a marketinget sem viszik túlzásba.
Pedig teljesen jó a minősége.
Minbden vodkát majdnem ugyanannyi (néhány száz forint) előállítani literenként, maximum a kezdeti befektetés lehet nagyobb, vagyis a szeszfinomító felszereltsége. Szóval az mondjuk indokolhat egy magasabb árat, hogy a befektető többmilliárdos szeszfinomítót szerelt fel hozzá, hogy igazán jó vodka készüljön, de az hamarosan megtérül, és onnantól a magas ár tiszta profit lesz.
Mondjuk a Zubrowka pont nem olyan jellegű vodka, amihesz "űrtechnika" kéne, már csak azért sem, mert ízesítést kap (nem csak azt az egy fűszálat, ami látszik.)
2
Van tiszta ízesítetlen Żubrówka vodka is..Szerintem a kérdező arra gondolhatott.Mert ahogy nézem az a jóval olcsóbb az ismertebb márkákhoz képest.
ma 13:26
Tudom, ismerem, és pont ezért mondom. Nem rossz, de ebből szerintem ízesítés nélkül sose lett volna nagy nemzetközi márka.
4
Lehet..Viszont miközben néztem az árakat észrevettem ezt.Ilyennel még nem találkoztam eddig.Ez milyen vodka ami a minőséget illeti?
ma 13:53
Ökölszabályként, ha kukorica helyett bármilyen más gabonát "pocsékolnak" el vodkára, az legalább közepes szokott lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!