K&H biztosítással van valakinek tapasztalata? Hogy lehet ennyire olcsó a többihez képest?
Nekem kb. 6 éve volt tapasztalatom a K&H bankkártyámhoz tartozó utasbiztosítással kapcsolatosan.
USÁ-ban voltam, Wisconsin-ban amikor összeszedtem valami bőrfertőzést. Az egyik alsó lábszáram úgy bedagadt, hogy cipőt se tudtam húzni. 4 napra kórházba kerültem, intravénás antibiotikumos kezelést kaptam.
Amikor felhívtam a biztosító segélyvonalát, továbbítottak az amerikai partnerük felé. Azok megmondták, hogy melyik legközelebbi kórháznak a sürgősségi osztályára menjek, akikkel volt szerződésük, kb. 15 km-re kellett mennem.
Fullos szolgáltatást kaptam, a kórházi szoba mint ha egy négycsillagos szállodai szoba lett volna. Egy fillért sem kellett fizetnem, mindent a biztosító állt közvetlenül.
Szóval le a kalappal, én nagyon meg voltam velük elégedve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!