Van jó könyv vagy internetes oldal, ahol részletesen le van írva hogy milyen ételhez milyen borok dukálnak?
Figyelt kérdés
2010. okt. 3. 17:21
1/3 anonim válasza:
Nem tudok róla, de ha gyorsan kell a válasz, akkor dióhéjban annyi, hogy a fehér húsokhoz (csirke, pulyka, hal...) fehér bor, a vörös húsokhoz (marha, vadhús) vörös bor. Hogy édes, száraz, vagy egyebek, azt mondjuk a köret, a mártás határozza meg.
2/3 A kérdező kommentje:
Nem, nekem sokkal részletesebb kéne. Mondjuk hogy a hortobágyi húsos palacsintához szekszárdi cuvée. Persze lehet, hogy rossz a példa.
2010. okt. 6. 10:45
3/3 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!