Szerintem az gázabb, hogy részegre iszod magad. Könyörgöm, felnőtt nő vagy, adj már magadra! Miért nem lehet mértékkel inni, hogy nem kelljen utána szégyenkezni és gy.k.-n közvéleményt kutatni, mennyire gáz volt a viselkedésed??!
2023. jan. 19. 12:54
22/33 anonim válasza:
Amúgy teljesen logikus döntés nem elfogadni a poharat nyilvános helyeken. Semmi köze a parasztsághoz, én se innék pohárból semmit szórakozóhelyen. Bontsa ki a pultos a szemem láttára aztán hagyja békén.
2023. jan. 19. 12:55
23/33 anonim válasza:
21 éves vagy, ilyenkor simán belefér! Egy percig ne aggódj ezen! Lehetne itt azt mondani, hogy nem illik, meg milyen már vagy hű de gáz.. de minek? Ha ez 40 évesen két gyerek után egy céges csapatépítőn történik meg az sokkal kínosabb, de hidd el azt is túl lehet élni. Sose legyen nagyobb bajod az életben, minthogy ez megtörtént veled!
2023. jan. 19. 13:34
24/33 anonim válasza:
Mikor az orrodon jön ki a pezsgő a szénsav miatt, és könnybe lábadt szemmel, a szádat kézzel befogva próbálod lenyelni a pezsgőt, miközben olyan hangokat adsz ki, hogy
glugh-gluah-aghhh...
hát, láttam már olyan filmet, ahol ez nem számított illetlenségnek! :D
2023. jan. 19. 13:47
25/33 anonim válasza:
Hát ha valakinek szervi vagy mentális bajai vannak akkor lehet hogy így néz ki. Alapvetően egy normál ember képes abszolválni egy ilyen bonyolult feladatot.
2023. jan. 19. 13:58
26/33 anonim válasza:
25!
Ittál már frissen felbontott pezsgőből, üvegből?
Megnézném, hogy lesz szökőkút a fejedből!
2023. jan. 19. 14:39
27/33 anonim válasza:
Persze hogy ittam. Miért lenne szökőkút? Komolyan nem értem. Nem kell felràzni előtte, és nem lendületből kell az arcodba önteni, ennyi a trükk. Komolyan semmilyen bubis italt nem szoktál palackból, flakonból inni?? 🤨
2023. jan. 19. 14:59
28/33 anonim válasza:
Szerintem a válaszadók, kissé eltértek már a kérdező feltett kérdésétől...
2023. jan. 19. 15:03
29/33 anonim válasza:
Szerintem nem gáz, ha tudsz normálisan inni. Mi is szoktunk venni pezsgőt, leülünk egy parkban, elkortyoljuk üvegből. Műanyag pohárból gázabb meginni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!