Pezsgőt üvegből inni szórakozóhelyen, lány létemre, igénytelenségre vall? N/21
Figyelt kérdés
2023. jan. 19. 11:13
11/33 anonim válasza:
Nahát, akkor az van, amit írtam :) alkoholos befolyásoltság.
Nincs semmi para, nem vagy igénytelen, egyszerűen 21 évesen jól érezted magad. Teljesen belefér.
Nem szabad téged emiatt elítélni és lelkiismeret-furdalásodnak sem szabad lenni. Főleg azért nem, mert ami már megtörtént, vissza csinálni már úgy sem tudod.
13/33 anonim válasza:
12 évvel ezelőtt rossz anyagi körülmények között legjobb lánybarátommal pezsgőt ittunk. Fejenként egyet-egyet üvegből. Semmi baj nincs ezzel. Volt egy ilyen konkrét pezsgős korszakunk. Csak aztán leszoktunk a pezsgőről, mert nagyon savat csinál.
14/33 anonim válasza:
#4-es vagyok, Kamillás Kecskének 100%-ig igaza van, ne érezd magad szarul amiatt, hogy itt mindenki igénytelennek tart ennyiért.
15/33 anonim válasza:
Szerintem nincs ebben semmi.
Konkrétan furák nekem a korábbi hitetlenkedő válaszok, nálunk pl szilveszterkor alap hogy üvegből isszuk az éjféli pezsit az utcán. :D
17/33 anonim válasza:
A csendes lányok csak üvegből isszák a pezsgőt:)
19/33 anonim válasza:
Bunkóság, parasztság , igénytelenség .
De végülis részegen azt csinálsz, amit akarsz . Igazi hölgyként viselkedtél...
Jöhetnek a mínuszok...
20/33 anonim válasza:
Amúgy szerintem messze nem ennyire vészes mint ahogy ezt páran írják. Mi szilveszterkor buliztunk és éjfélkor a Duna parton körbeadtunk két üveg pezsgőt, mindenki abból ivott. Jó buli volt, csak jól éreztük magunkat, nincs ebben semmi rossz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!