Kellene hígítani?
Figyelt kérdés
A házi 54 fokos őszibarack pálinkát?2023. jan. 2. 08:28
1/4 anonim 



válasza:





Az nagyon erős! A baracknak meg pláne, barack úgy jó ha érezni az ízét! 48 simán elég!
2/4 A kérdező kommentje:
Légyszives ha tudnád mennyi desztillált vizet kellene hozzá tenni?
2023. jan. 2. 08:55
4/4 anonim 



válasza:





Nem tudom mert nem értek a pálinka főzéshez úgy...De mikor főzettünk akkor 48 ra volt belőve! Nem volt erős mert az se jó ha marja a gígát:D Meg nem az volt a lényeg hogy minél jobban üssön.. De a zamatot viszont jobban lehet érezni! De a mennyiséget is tudni kell mennyit hígítasz! Amúgy van pálinka kalkulátor hátha az segít :
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!