Hol ittatok alkoholt a tiltás ellenére?
Figyelt kérdés
Én egyszer a moziteremben húztam meg a laposüveget, de nem csinálok belőle rendszert, csak egyszer jó bulinak tűnt mozizás közben piálni. Többször nem is csináltam ilyesmit2022. dec. 23. 15:40
11/17 anonim válasza:
A szép emlékű Covid-lezársok idején mindig egy pohár borral vagy valalami röviddel ültem be az online szülői értekezletre. Így legalább megtaláltam benne a rejtett humort.
Ezzel amúgy kiderült, hogy több szülő is így volt, úgyhogy azóta annyit változtattunk ezen a szokáson, hogy amióta újra élőben van a szülői, utána koccintunk a parkban.
12/17 anonim válasza:
#11: Online is tiltott volt? Mi a Covid-lezárások alatt is kocsmáztunk, csak a hátsó ajtón mentünk be és ha jól emlékszem a 20 órai kijárási tilalom (ok, nem úgy hívták, hirtelen passz) ellenére 21-22-kor mentünk haza. Mindenkinek volt a cégétől papírja, hogy neki lehet. SENKI nem volt/lett covidos, családtagok se.
13/17 anonim válasza:
Nyilván nem volt kimondottan tiltott, de nem szokás piálni a szülői értekezleten. Pedig lenne értelme, sokkal jobb hangulatú lenne az egész. :)
14/17 anonim válasza:
nejelentsd ki hogy nem volt senki covidos, lehet csak olyan enyhe tünetekkel átment rajta hogy fel sem tűnt ha az volt is
15/17 anonim válasza:
33ezer honfitársunk pedig belehalt.
16/17 anonim válasza:
#15: Az ismeretségi körömből senki, kórházba is csak egy ember került. Szerintem minden halálesetet rákentek a covid-ra, ha az volt, ha nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!