Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Milyen Whisky-t vegyek ajándékba?

Milyen Whisky-t vegyek ajándékba?

Figyelt kérdés

Szeretnék valakinek ajándékozni egy üveg Whiskyt, de nem értek hozzá, én nem szeretem.

Azért nem kell a legdrágábbnak lenni, de ne is legyen rossz. Valami hi erős középkategóriásra gondoltam, mint mondjuk borban a Frirtman vagy a Nyakas.

2022. dec. 21. 14:29
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Pedig igaza van...
2022. dec. 21. 18:37
 12/14 anonim ***** válasza:
Egyebkent idrinks.hu, belovod az arszintet es valasztasz valami szimpatikusat. Jameson 0.5l, vagy akar egy Johnnie Walker Black label (0.2l !). Ballantines meg Jim Beam eleg kommersz, en nem vennek olyat.
2022. dec. 21. 18:43
 13/14 A kérdező kommentje:

8: mondom hogy fogalmam sincs az árakról :D

Köszi a válaszokat, már van mi alapján elindulnom, szerintem egy 0.5-ös Jameson lesz.

2022. dec. 21. 18:53
 14/14 anonim ***** válasza:
Azzal nem losz melle, finom ir whisky.
2022. dec. 21. 19:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!