1/31 anonim válasza:
Ennél olcsóbb szart nem találtál?
2/31 A kérdező kommentje:
Ne bántsál,most mi rosszat tettem 😥😔🥲
2022. ápr. 7. 21:05
3/31 anonim válasza:
2.Hogy bántott ezzel, furán reagálsz az biztos, annyit mondott hogy szerinte nem jó a cucc és olcsóbbért is vannak jobbak...
4/31 anonim válasza:
Szeszital?
Ez olyan mint a hamis rum a matróz ital? 😂😂😂
5/31 A kérdező kommentje:
Most mindenki miért bánt 😥🥺
2022. ápr. 7. 21:51
6/31 anonim válasza:
Figyu ... kerdeztél vmit. Ez nem bantás h leírjuk a tényt. Ez egy ócska kutyulmány. Egy fillert se adj érte.
7/31 anonim válasza:
5.Mi az hogy bánt, ki bánt és hogy? Véleményt írtak, ha nem bírod elviselni ha valaki olyat ír hogy nem jó vagy nem tetszik neked akkor minek teszel fel kérdést? (3-as voltam...)
8/31 anonim válasza:
mondjuk ezt kulturaltan is lehet kozolni...
9/31 anonim válasza:
Ha már whisky italt akarsz adni, ami nem whisky, inkább vegyél whisky krémlikőrt:
vagy hasonló még a Baileys likőrök, amik szerintem egész finomak.
Esetleg még bort szokás adni még, vagy, ha összejártok, nézd meg, mit iszik és nagyjából valami olyat vegyél, csak valamivel drágábbat, hogy érezze, hogy foglalkoztál az ízlésével valamennyire.
10/31 anonim válasza:
Kinek? Egy krónikus alkoholistának, aki mindent megiszik? Egy egyetemistának, aki szintén nem nagyon válogat? Vagy egy középvezetőnek, aki minőségi alkoholt iszik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!