Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Az alábbi whisky milyen ?

Az alábbi whisky milyen ?

Figyelt kérdés

Mondjuk egy Ballantine's Finesthez képest?Talán azt ittam a legtöbbet ebből az italfajtából.Így annak az ízére emlékszem a legelevenebben.Bajom nincs vele csak kissé semlegesnek érzem.De most kipróbálnék valami markánsabbat,jellegzetesebbet is.Azért rögtön nem költenék rá tízezreket...Az alábbi whiskyt 5999 forintért láttam.Az még belefér.

[link]

#ital,skót,gabonapárlat
2022. dec. 14. 19:17
1 2
 11/13 anonim válasza:

Van akinek ehetetlen a tökfőzelék, van akinek elmegy van akinek meg kedvenc.

Ez igazából ilyen dolog a whiskynél is, hogy mindenkinek más a jó vagy éppen a rossz.

Érettségi bankett után meg mikor nem volt még keresetünk csak ácsingóztunk a Johnny Red Labelre ma meg már elbillent ez a dolog. De Phoney tisztán leirja mi a baj manapság. :/

2022. dec. 17. 13:48
 12/13 A kérdező kommentje:
Megkóstoltam ezt a whiskyt.Egész jó szerintem...Csak ez a dugós zár nem szigetel rosszabbul mint a csavaros kupak?
2022. dec. 18. 14:49
 13/13 Phoney ***** válasza:

A csavaros sem szigetel légmentesen. Manapság minden komolyabb whiskynek ilyen dugója van, pedig csak azoknál számít igazán, hogy ne járjon át rajta a pára, mert felborulna az ízük.

Ennél még az is sokkal nagyobb hatással van a whiskyre, hogyha már nincs tele az üveg, és sok levegő van benne, ami ráadásul minden felbontáskor kicserélődik.

2022. dec. 18. 15:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!