Mit jó keverni mivel?
Igazából semmit se jó semmivel :D
A szénsavas dolgok jobban ütnek, ha keverik őket.
Ettől független nem javaslom, hogy Tátra teát igyál pálinkával :D
Én max a megszokott koktélokat szoktam keverni . Pl vodka narancs után jön egy whiskey kola és max 3 ilyet iszom össze.
De én pl a bort szeretem igazán, na azt nem szoktam keverni pl mert az tuti kiut .
A higitott piakat keverheted, de a tomenyt ne, és a sor melle is max 1-2 fajta tomenyt húzz le, azt is redukált mennyiségben.
Ez legalábbis az én tapasztalatom. Egyszer ittam 4-nel több felet, de arra az estére ha akarok se tudok emlékezni, es nem tudom, hogy jutottam haza :D Annyit tudok az elbeszélésekbol, hogy takarítani kellett utánam a mosdot es úgy cipeltek be a házba . ( ami messze volt )
Szóval max 2-3 fele, es higitott legyen . A többi saját felelősségre keverheto.
Megiszok egy kupica páleszt utána megiszok rá rögtön egy nagy csésze kávét, hát olyan hatása van így a kettőnek együtt, először az agyam bizsereg, lezsibbad a lábam. Szédülök kicsit. Legjobb a kávé, pálesz kombó.
De a bor kávé kombóval is ütős hatást lehet elérni.
Én úgy vagyok vele, hogy íztelensége miatt a vodkát csak felöntve, minden mást csak tisztán iszom. Vodkát narancslével eléggé klasszikus, és szerintem jó is. Alkoholost alkoholossal max. a gyomorban érdemes keverni, előtte szerintem mindenképp rossz ötlet!
Ha meg kísérőre gondolsz, én és a sógorom például sör mellé leginkább whisky-t szoktunk inni.
Hát én multkor megittam egy üveg bort,aztán tl kezdtem iszogatni egy kis vodkát,kb 4 decit amit 4 pohár sörrel kísértem le
Emlékszem,hogy másnap felkeltem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!