Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Van még olyan aki nem szereti...

Van még olyan aki nem szereti a pálinkát?

Figyelt kérdés
Eddig akármilyet ittam lényegtelen milyen fajta gyümölcsből az ízét nem éreztem csak azt h szét marja a szám és a gégém
2022. nov. 21. 00:09
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
85%
Én sem szeretem! Eddig sosem tudtam érezni sem ízt, sem illatot, csak azt, hogy büdös, és szétmarja a torkom. Pedig mondták milyen finom szilva, körte, stb. illata, íze van. Nekem egyforma erős mind.
2022. nov. 21. 09:36
 12/19 anonim ***** válasza:
78%
Nekem anno túl sok volt, úgyhogy már nem szeretem. Már a szagától is rosszul vagyok, és tök mindegy, milyen pálinka.
2022. nov. 21. 09:49
 13/19 anonim ***** válasza:
86%
Sose szerettem, egy ismerősöm nagyapja csinált régen finom diópálinkát, de az volt szerintem az egyetlen ami valaha ízlett.
2022. nov. 21. 10:50
 14/19 anonim ***** válasza:
68%
Jelen, én se szeretem.
2022. nov. 21. 11:06
 15/19 anonim ***** válasza:
85%
Nem szeretem és soha nem fogadom el, akármennyire is “ez a legjobb”. Mind ugyanolyan undorító számomra és rosszul is vagyok tőle, úgyhogy felőlem tukmálhatják, nincs az a pénz hogy én megigyam.
2022. nov. 21. 15:18
 16/19 anonim ***** válasza:
Bőven van
2022. nov. 21. 18:48
 17/19 Phoney ***** válasza:
67%

Olyan ember elég sok van, akinek életében egy pálinka sem ízlett még, vagy mondjuk utálja az összes rövidet, ami nem likőr.

Olyan viszont elég kevés, aki szereti az égetett szeszt, és ne lehetne neki olyan pálinkát mutatni, ami ízlik neki. (Akinek pl. az ország összes pálinkája marja a torkát, annak a whisky, konyak, vodka, stb. is marni fogja.)

2022. nov. 22. 17:45
 18/19 anonim válasza:
Szerettem, de már évek óta nem iszok alkoholt.
2022. nov. 23. 20:52
 19/19 mindentudó99 ***** válasza:
Jó részt nem is azért isszàk az emberek mert szeretik. Hanem hogy kiüssék magukat
2022. nov. 24. 18:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!