Van itt olyan fiú/férfi, aki hozzám hasonlóan nem szereti a pálinkát? 21/F
Semmit se szeretek 11% feletti alkohol tartalommal.
Nem fogyasztok alkoholt.
Ha más töményet szeretsz, akkor valszeg pálinkából is létezik olyan, ami ízlene. A legtöbben úgy szeretik vagy nem szeretik a pálinkát, hogy életükben nem ittak még igazán jót belőle. (Hasonló a helyzet pl. az abszinttal, a tequilával, a rummal is.) Most arról nem beszélve, hogy jó pálinkát sem csak egyféleképpen lehet főzni, léteznek visszafogottabb és markánsabb stílusok is.
Aki „nem szereti a pálinkát”, az azért általában nem egy Agárdi vagy egy Schiszler alapján mondja ezt...
Én sem vagyok oda érte.
Inkább akkor egy gagyi 2000 Forintos vodka..
Nekem egyszer elég volt alaposan berúgnom házi pálinkától (24 éve), hogy azóta se tudjak ilyesmit inni. Meg úgy általában töményet.
Sör és bor jöhet nyugodtan.
Én sem szeretem a pálinkát.
De néha a nyári melegben jégkockás, gyümölcsös koktélt, vagy long-drinket már csináltam belőle - jócskán meghígítva. Úgy már meg bírtam inni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!