A vodka ennyire szar lenne?
Figyelt kérdés
Eddig csak Royalt, Finlandiát, és Kalinkát próbáltam de mindhárom egyenesen gyomorforgató. Mindegyik ilyen rossz vagy ezek proli márkák? A házipálinka mindhármat kenterbe veri.2022. nov. 17. 15:26
11/16 anonim válasza:
Nem tudom, én egyszer kóstoltam, tisztán, kis iszogatás volt munka után, valaki akkor ezt hozott pet palackban, így nem tudom, milyen fajta volt. Pálinkára számítottam, aztán mikor megkóstoltam, számomra ihatatlan, semmi íze nem volt, gyakorlatilag alkoholos víz! Egyik kollégám aztán mondta: “Ja, hát a vodka az ilyen!”
12/16 anonim válasza:
Keverj bele ilyen 80Ft-os italporokat :)
13/16 Phoney válasza:
Ezek elég rossz vodkák, de lehet, hogy a többi sem fog ízleni. A vodka ízét alapvetően a tiszta etilalkohol íze határozza meg, ha ezt nem szereted, akkor neked minden vodka szar lesz. (Lehet, hogy az szereti igazán a vodkát, aki ezt az ízt nem is nagyon érzi, nem tudom.)
A többi röviditalban általában nem fogod érezni ezt, mert az összes többi összetevő teljesen elnyomja.
14/16 anonim válasza:
a lengyel vodkának (Zubrowka) pl van íze, és egész jó.
15/16 anonim válasza:
Lehet, hogy nem a legalja "minőséggel" kellene próbálkozni és akkor ízlene .
16/16 anonim válasza:
#11-es vagyok. Itt Gyakorin egyszer olvastam, hogy vakkóstolásban illatra a Russian Standard, ízre viszont a Zubrówka volt a legjobb. Nemrég vettem a boltban megkóstolni egy 2 decis üveg Zubrówkát, és mit mondjak, ez tényleg egészen jó, még tisztán is iható fajta, kellemes ízű! Persze attól még nem fogok jobban rajongani a vodkáért, de azért legalább van egy tiszta alap, hogy milyenből érdemes például jófajta koktélt csinálni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!