Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Kinek milyen és mennyi alkohol...

Kinek milyen és mennyi alkohol kell egy berugáshoz?

Figyelt kérdés

Gondolok ilyenre hogy pl 5 deci vodka vagy ilyesmi kort és nemet is kérek! Ja és olyan berúgásra gondolok amikor még úgy kb magánál van meg még tud menni csak nem egyenesen:D

Nekem jagerből kb 5 deci!

Keverve pedig kb 1 feles jager majd pálinkás fanta majd egy feles vodka majd egy üveg sör majd még egy feles pálesz meg egy üveg sör meg még egy feles pálesz és még egy sör na és még erre valami más tömény:D Ja és mindezt kb 4 óra alatt

2010. szept. 28. 21:01
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Ha nem eszem előtte, akkor kb 0,5 liter vodka. Ha ettem, és mondjkuk egy hajnalig tartó buliról van szó, akkor kb 1 liter. Ha egész nap ivás van közben többszöri étkezés, akkor kb. 1,5-2 liter megy le belőle. Bár sokmindentől függ. F 90 kiló
2010. okt. 1. 13:57
 12/22 anonim válasza:

6-7 sör meg 2-3 feles (vodka vagy/meg tequila)

174/74 21/F

2010. okt. 2. 23:33
 13/22 Főzős Laci ***** válasza:
Én nem bíronm jól a piát.2 sör,és 2 felestől már eléggé kész vagyok.42/F
2012. aug. 28. 23:52
 14/22 A kérdező kommentje:
Fú jó rég írtam ki ezt a kérdést. Azóta én is sokat változtam. Mivel sokat hánytam töményektől már képtelen vagyok a kérdésben leírtakat teljesíteni már a tömény szagától is hánynom kell. Ellenben megimádtam a sört és 3-5 től már látszik rajtam a hatása.
2012. szept. 1. 22:02
 15/22 anonim válasza:
Kicsit későn írok a kérdéshez, de ki tudja mikor lesz hasznos... Szóval jó látni, hogy a végére a kérdező megtapasztalta, milyen az undor... most szilveszterkor alig csúszott le 3 deci, mert nem tudtam meginni, hányingerem volt, és hamar be kellett nyomnom egy szelet pizzát, mert különben a pálinka szagától feljött volna a... a semmi, mert egy birka vagyok, és éhgyomorra ittam... Na mindegy. Amit szeretnék megjegyezni, az az, hogy amikor alkoholtűrő képességet "vizsgálunk", nem az számít, hogy te be tudsz nyomni fél litert, egy litert, mit tudom én, egy hajnalig tartó buli alatt... hanem hogy leültök a bárpulthoz/asztalhoz, mindegy, tölt valaki egy felest, lehetőleg valami szárazat, mint a pálinka, mert az édest nem érzed, úgy könnyen elszalad a ló, szóval ezt lehúzod, töltenek még egyet, lehúzod, még egyet, lehúzod, és így tovább, majd amikor úgy érzed, hogy a garatod már nem bírja, kérsz egy sört, leöblíted, és kb. fél óra múlva érzed a hatást... na akkor tudod hogy ittál. És így méred. nem úgy, hogy ittatok egy felest, táncoltál, egy koktélt, táncoltál, egy sört, ültél, beszélgettél, pókereztetek vagy üvegeztetek, majd iszol egyet, aztán valaki hozza a bólét, ami épp elég hideg, abból kanalazol kicsit, és felkelt a nap... és JÉ DE JÓL BÍROM A PIÁT! ja mert lenyomtál szumma 1 litert 8 óra alatt... Ez nem dicsőség, de nem szeretem amikor az emberek ezzel kérkednek, mikor nem tudják hogy kell mérni. Mint az a vicc, hogy neked mekkora? 30 centi. És honnan mérted, a talpadtól? Szóval bocsi nem akartam ellenséges lenni. A lényeg, hogy az az italmennyiség számít, amit kb 15 percen belül el tudsz fogyasztani, max fél óra. És garantálom, hogy ha ezt a tesztet megcsinálod, és egy 160 centis, 50-60 kilós lány vagy, vagy nem tudom, mennyi az ideális testsúly, szóval így, lazán felfordul max 5 felestől (feles, nem DECI. A deci az olyan szó, amit alkoholoknál az ÜVEGRE mondunk. A legkeményebb oroszok ittak egyszerre 2 decit hogy jól érezzék magukat, és azok felnőtt, katona emberek voltak. )Egyébként van szerepe a felszívásban a testtömegnek, géneknek, annak hogy mennyit ettél előtte, hogy mennyire hánysz, mert ugye hányással kijön, stb... ezt csak úgy ideírtam! Na farewell mindenkinek! :D
2014. jan. 4. 20:31
 16/22 A kérdező kommentje:
Megint jó sok idő eltelt mióta írtam. Mikor a kérdést kiírtam 15 voltam és a 3. berúgásomon voltam túl. A 2012 es válaszomban már undorodtam az alkoholtól. Na ez most múlt el kb 2013 dec körül. Egy feles pálesszel kezdődött eddig a szagától hülyére hánytam volna magam de most simán lement. Örültem is mint majom a farkának.Na el is szaladt velem a ló szilveszterkor elhasználtam az új esélyem most újra pia undor van XD 1 hónapig ha élvezhettem. Ott rögtön küldtem le whiskeyt mint az állat 2deci 15 perc alatt majd előkerült pálinka 1 deci húzóra 5 perc mulva még 1 deci húzóra. Fél óra múlva hányásban úszott a wc XD Szóval eddig tartott a pia tűrésem most újra csak keverve tudom inni akkor is jól keverve. De amúgy is már kinőttem a piálásból pl most szilveszterkor lettem először részeg kb 1,5 év óta. Most már 1,5 év óta csak a jó hangulatig iszok.
2014. jan. 6. 02:39
 17/22 anonim ***** válasza:

Volt, hogy 5 óráig berúgtam egy korsó sörtől+1 liter fröccstől. De volt, hogy fél liter bortól nem lett semmi.

Igazábl ritkán iszom, szóval lehet, hogy ezért van.

2014. okt. 15. 20:02
 18/22 anonim ***** válasza:

#17 vagyok

15/f, 77kg, 182cm

Életemben először 14 évesen basztam be, de nagyon durván :D

Azóta csak néha-néha.

2014. okt. 15. 20:07
 19/22 A kérdező kommentje:
Én is egyre ritkábban főleg mert a nagy ivós társaság már mindenfele vannak az országban különböző egyetemeken. A régi ivós cimborkákat meg nem annyira szeretem azok a tipikus talajrészegreivósok azt nem igazán szeretem.
2014. okt. 26. 21:11
 20/22 Bthewatcher válasza:

Régi a kérdést, de hátha megnézi valaki.

Szóval, 1-1.5 liter meggysör illetve vodkábol 3-4dl kell, ahhot hogy NE berúgva legyek annyira, hanem jól érezzem magam, de azért legyen hatása is.

17/F 185/72

2018. aug. 3. 11:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!