A Borsodi világos és Borsodi Mester között mi a különbség?
Nem teljesen egyforma az ízük, a világos kicsit édeskésebb, azon kívül gyengébb is! Az alkoholtartalom is az egyik olyan tényező, ami szintén befolyásolja egy sör árát, és az erősebb nyilván drágább!
Ihatatlan... attól függ, kinek, nem egyforma az ízlésünk, nekem például az egyik kedvenc söröm a Borsodi Mester, leggyakrabban azt veszek!
A sima 4,5%, a mester 5%os,
A sima egy féle komló a mester pedig: Németh András sörfőzőmesterünk ajánlásával, Kétféle maláta, Kétféle komló
A sima Borsodi világos egy víz izű kommersz sör
A Borsodi mester kimondottan jó, pilseni tipusú keserű jó sör
A sima borsodit nem iszom mert nagyon gyenge, a borsodi mestert meg kimondottan szeretem.
Amugy az ilyen kérdéseket olyan embereknek érdemes feltenned akik sokat isznak, igy tudják mit beszélnek.
Sok olyan ember is szokott ilyen kérédésekre reagálni akik nem is ittak még sört...
Én eléggé gyakorló piás vagyok ugy hogy nekem hihetsz:D
Attól függ, Dreher Goldból az üveges nagyon jó, dobozosból viszont szerintem rosszabb a Mesternél ! Amúgy magyar sörökből nekem a kedvenceim:
Borsodi Mester
Dreher IPA
Dreher Bitter Lager
Soproni 1895
#3-as voltam.
A Borsodi Mester jobb sör mint a Dreher
A Drehert elrontották nagyon, akartak egy édeskés de karateres sört csínálni, de egy édeskés-savanykás sör lett belőle
A Borsodi Mester ezzel szemben kimondottan jó karakteres izű pilseni tipusu jól iható sör lett
ár/ érték arányban az egyik legjobb sör (szerintem)
viszont a dreher ipa szerintem is finom
de a gold az nem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!