Ittasan erősebb az ember?
Itt nem arra gondolok,hogy csutak atom részegre iszom magam,úgy nyílvan az ember,pont hogy az ellentétje,nem pedig erosebb.
Haverokkal ittunk kicsit,volt bennünk,elkezdtünk hülyülni. Bunyoztunk,szkanderoztunk,utogettuk,rugdostuk egymast es azt vettem eszre egyik haverommal mintha erosebbek lennenk.
Haverom 30 kilóval könnyebb nálam,még nem is az,hogy szkanderba lenyomott,hanem még birkoztunk es földhöz birt b*szni,én meg konkrétan semmi erőt nem vittem bele,de megfogtam és valahogy elrepítettem a gyereket,de nagyon könnyen.
Meg megneztuk,hogy hany fekvot birtunk megcsinalni egyhuzamban,es sokkal tobb fekvo ment,jobban birtam nyomni a fekvot.
Valoban erosebb az ember ittas allapotban vagy csak jobb formaba voltunk?
#10 Azért vagy paraszt, mert leszólod azt, aki nem úgy bulizik, mint te. Magas lóról ugatsz, mikor annyit sem bírsz felfogni, hogy ez a 'rúgdosás'
nem agresszió, hanem hülyéskedés.
Ja, aha, persze. Nem így van.
El lehet ezt bagatellizálni, gondolom neked is hasonló haverjaid lehetnek, ez a te dolgod.
De amikor tízen-húszon éves, kis pöcsök leállnak heccből verekedni, az számomra agressziót és balhét jelent. Húzzanak haza a csába, és ott folytassák. Az ilyeneket mindenki rühelli a vendégek közül is, mert tőlük zeng a szórakozóhely.
Nem tudják a határaikat, aztán persze hogy eljár a kezük, először csak viccesen, majd egyre durvábban..
Volt nem egy hasonló eset, ahol másokba is belekötöttek az ittasan “igen erős” hülyegyerekek, majd nekem kellett, mint tulajnak jegyzőkönyveznem a történteket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!