Mit isztok este? Mi a véleményetek szokatlan "koktélromról"?
A tegnapi 6 sör után egy lazább másnap volt, inkább csak punnyadás. Valahogy megkívántam a gyömbért, és gondoltam, milyen jó lenne valamihez összerakni, hát mivel a vodka az ízetlen, akkor ezt vettem.
Kinley gyömbér 1,75 l + 3,5 dl-es Royal. Kíváncsi leszek a végeredményre. EGyelőre 1 deci vodka, 4 deci gyömbérrel kezdtem, előtte egy Budweiser bemelegítésnek. Kellemes kortyolgatás a gyömbérbe, az aljáról jön fel az erősebb vodka, kezd megcsapni valami, de csak amolyan laza szombat esti kezdés.
De sokan mondják ezt, hogy ennyi volt, no alcohol itthon, stb.
100-ból jó ha 4-5 betartja.
Júniusban hagytam abba a magányos ivást, mikor már anyagilag nem érte meg, hogy 12 sörtől be se rúgtam, utána durvítva lement fél liter rum, de már ez sem jelentett semmit, akkor azt mondtam, vége, mert ez nem éri meg költésileg. Eltelt így 2 hónap, akkor csak társasági ivás volt, aztán augusztus 2. felében valahogy visszaestem, de még most is csak azért durvultam be a végére, hogy azt mondhassam, erről le kell szokni.
Az is hátráltató, hogy már a Kőbányai is 270... mi van?!
Mint a 12-esben írtam, volt már ilyen, akkor sem volt gond az első hónappal. Mondjuk akkor az élettel volt gond. :DDDD
De böjtölni is szoktam, az is mindig sikerül, ami 40 nap.
Dédnagyapám, nagyapám alkoholista volt, apám alkoholista, úgyhogy a küzdelem tök alap. Nálam ez nőfüggő, ha lenne csajom, miatta abbahagynám (mármint a céltalan ivást, ha ő akar egy üveg pezsgőt inni szombat este, nem mondanék nemet), persze most épp nélküle is abba van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!