Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Mit isztok este? Mi a vélemény...

Mit isztok este? Mi a véleményetek szokatlan "koktélromról"?

Figyelt kérdés

A tegnapi 6 sör után egy lazább másnap volt, inkább csak punnyadás. Valahogy megkívántam a gyömbért, és gondoltam, milyen jó lenne valamihez összerakni, hát mivel a vodka az ízetlen, akkor ezt vettem.

Kinley gyömbér 1,75 l + 3,5 dl-es Royal. Kíváncsi leszek a végeredményre. EGyelőre 1 deci vodka, 4 deci gyömbérrel kezdtem, előtte egy Budweiser bemelegítésnek. Kellemes kortyolgatás a gyömbérbe, az aljáról jön fel az erősebb vodka, kezd megcsapni valami, de csak amolyan laza szombat esti kezdés.

2022. szept. 24. 19:56
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

De sokan mondják ezt, hogy ennyi volt, no alcohol itthon, stb.

100-ból jó ha 4-5 betartja.

2022. szept. 27. 18:55
 12/17 A kérdező kommentje:
Fogok majd, de máshogy. Amúgy keresztény vagyok, és a részegség bűn. SZóval most gyógyulok. De tavaly simán lenyomtam 100 nap absztinenciát, igaz, szerelmi csalódásból, a lényeg, hogy nem hiányzott.
2022. szept. 27. 18:58
 13/17 anonim ***** válasza:
mert nem olyan könnyű betartani. mikor mindig lezárogatod hogy na itt a vége. egy vasárnap, egy hónap vége, utolsó ünnepi alkalom, akármi. aztán eltelik 1-2 hét, van akiknél elég pár nap, és előtör belőled hogy de jó lenne inni kicsit. belőlem az unatkozás váltja ki, ha csak úgy céltalanul tengek-lengek. amikor megvolt a munkám, a napi kelés, a tennivaló, belőttem hogy szombat este az ilyen hét lezárós ivós nap. de akit alig érnek ingerek a hétköznapokban, teszem fel egy munkanélküliség, sokkal hajlamosabb. viszont itt meg hátráltató tényező lehet a kevés pénz
2022. szept. 27. 19:01
 14/17 A kérdező kommentje:

Júniusban hagytam abba a magányos ivást, mikor már anyagilag nem érte meg, hogy 12 sörtől be se rúgtam, utána durvítva lement fél liter rum, de már ez sem jelentett semmit, akkor azt mondtam, vége, mert ez nem éri meg költésileg. Eltelt így 2 hónap, akkor csak társasági ivás volt, aztán augusztus 2. felében valahogy visszaestem, de még most is csak azért durvultam be a végére, hogy azt mondhassam, erről le kell szokni.

Az is hátráltató, hogy már a Kőbányai is 270... mi van?!

2022. szept. 27. 19:31
 15/17 anonim ***** válasza:
Az első egy hónap piszok nehéz lesz, mert minden nap ott lesz a kísértés, hogy csak pár sört, de mivel ismered magad, és tutira nem annyi lesz, egy idő után megszokhatók az unalmas és hosszú esték. Bár lélekben mindig piás maradsz, ami ellen küzdened kell majd.
2022. szept. 30. 17:43
 16/17 A kérdező kommentje:

Mint a 12-esben írtam, volt már ilyen, akkor sem volt gond az első hónappal. Mondjuk akkor az élettel volt gond. :DDDD

De böjtölni is szoktam, az is mindig sikerül, ami 40 nap.

Dédnagyapám, nagyapám alkoholista volt, apám alkoholista, úgyhogy a küzdelem tök alap. Nálam ez nőfüggő, ha lenne csajom, miatta abbahagynám (mármint a céltalan ivást, ha ő akar egy üveg pezsgőt inni szombat este, nem mondanék nemet), persze most épp nélküle is abba van.

2022. szept. 30. 18:23
 17/17 anonim ***** válasza:
én is hasonló cipőben járok és ezek az unalmas hosszú esték a kritikus pont. nem függök tőle fizikailag se pszichésen, de unalmamban iszom. de amikor dolgoztam és lefárasztottam magam, akkor nem volt ez nap végén, meg bennem volt a másnap is hogy meg kell feleljek stb. és akkor nem is kívántam. egyszer ittam meg egy sört, másnap olyan nehezen bírtam felkelni hogy áh. mióta van egy ilyen munkanélküli tengés-lengésem azóta változtak a szokásaim és tényleg elég behálózó tud ez lenni
2022. szept. 30. 18:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!