Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Mit isztok este? Mi a vélemény...

Mit isztok este? Mi a véleményetek szokatlan "koktélromról"?

Figyelt kérdés

A tegnapi 6 sör után egy lazább másnap volt, inkább csak punnyadás. Valahogy megkívántam a gyömbért, és gondoltam, milyen jó lenne valamihez összerakni, hát mivel a vodka az ízetlen, akkor ezt vettem.

Kinley gyömbér 1,75 l + 3,5 dl-es Royal. Kíváncsi leszek a végeredményre. EGyelőre 1 deci vodka, 4 deci gyömbérrel kezdtem, előtte egy Budweiser bemelegítésnek. Kellemes kortyolgatás a gyömbérbe, az aljáról jön fel az erősebb vodka, kezd megcsapni valami, de csak amolyan laza szombat esti kezdés.

2022. szept. 24. 19:56
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
94%
a tiéd még minőségi, én flakonos bort iszok csapvízzel és italporral. ennyit az igényekről
2022. szept. 24. 20:28
 2/17 A kérdező kommentje:

16 évesen csapattam flakonos bort Bolero italporral. A legjobb az volt, mikor bekevertük fehér- és vörösborba is, aztán egy idő után nem tudtam, melyik melyik, mert mindkettőnek ugyanaz a színe volt. :D :D :D

Amúgy ma van az utolsó piás napom. 3 évre visszamenőleg meghatározó ez a hétvége az életemben, ezért belefért egy kis elengedés, mondhatni szépen búcsúzom. (Később is fogok inni, csak nem így, magányomban.)

2022. szept. 24. 20:34
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Én jelenleg sörözök. Amúgy a vodkagyömbér nem szokatlan koktél, nem olyan ismert, mint a vodkanarancs, de régóta köztudott a létezése. A vodkát kb bármivel lehet keverni. Oroszországban pl az igazi orosz vodkát (nem gagyi Royal-t) keverik pezsgővel.
2022. szept. 24. 20:59
 4/17 A kérdező kommentje:

Az az orosz szmirnoff vagy mi, amit ilyen rézszínű pohárban kevernek is vodka-gyömbér-lime. Vehettem volna hozzá lime-ot is, de úgy voltam vele, amúgy a vodkát megiszom üresen is, már a gyömbér is koktél, nem kell még mellé lime vagy jégkocka. :DDD

2/3 koktél lement, egy vodka és egy sör maradt.

2022. szept. 24. 21:02
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
#3 vagyok. A Smirnoff sem igazi orosz vodka. Én egyszer szagoltam igazi orosz vodkát, annak már a szaga is ütős. Sokkal másabb, mint amit itt lehet vodka néven kapni.
2022. szept. 24. 21:16
 6/17 A kérdező kommentje:
Azt csak amiatt tudtam meg, hogy rákerestem a gyömbér-vodka kombóra, amúgy mint a kérdésben írtam, Royalt iszom.
2022. szept. 24. 21:24
 7/17 anonim ***** válasza:

Ha akarsz finomat inni:

3 cl vodka, 3 cl citromlé és doboz gyömbérsör (moscow mule) ez már tényleg igazi koktél.

2022. szept. 24. 21:50
 8/17 anonim ***** válasza:
Műanyagpalackos vacakot iszom, ráadásul behűtöttem, mert úgy egy fokkal elviselhetőbb íze van, de mindjárt megfagyok, annyira hideg. A te itókád fényévekkel jobbnak tűnik.
2022. szept. 25. 00:02
 9/17 A kérdező kommentje:

Hűtve mindig jobb, tény! Attól fagysz meg, hogy az hideg? Ne hasonlítsd az enyémhez... végül kimentem a kútra és vettem plusz sört, még iszom.

De az már a vége! ÉS NEKTEK?!

2022. szept. 25. 00:07
 10/17 A kérdező kommentje:
Húha, a 3. sör végét meghagytam, most reggel (1-kor :DDD) felkelve toltam be az utolsó decit, már nem volt benne szénsav, de hát Budweisert nem lehet kiönteni. Most megittam a maradék gyömbért üresen, és ennyi volt, no alcohol itthon, egyedül, már csak társaságban fogok inni, ott is mértékkel.
2022. szept. 25. 14:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!