Mit isztok este? Mi a véleményetek szokatlan "koktélromról"?
A tegnapi 6 sör után egy lazább másnap volt, inkább csak punnyadás. Valahogy megkívántam a gyömbért, és gondoltam, milyen jó lenne valamihez összerakni, hát mivel a vodka az ízetlen, akkor ezt vettem.
Kinley gyömbér 1,75 l + 3,5 dl-es Royal. Kíváncsi leszek a végeredményre. EGyelőre 1 deci vodka, 4 deci gyömbérrel kezdtem, előtte egy Budweiser bemelegítésnek. Kellemes kortyolgatás a gyömbérbe, az aljáról jön fel az erősebb vodka, kezd megcsapni valami, de csak amolyan laza szombat esti kezdés.
16 évesen csapattam flakonos bort Bolero italporral. A legjobb az volt, mikor bekevertük fehér- és vörösborba is, aztán egy idő után nem tudtam, melyik melyik, mert mindkettőnek ugyanaz a színe volt. :D :D :D
Amúgy ma van az utolsó piás napom. 3 évre visszamenőleg meghatározó ez a hétvége az életemben, ezért belefért egy kis elengedés, mondhatni szépen búcsúzom. (Később is fogok inni, csak nem így, magányomban.)
Az az orosz szmirnoff vagy mi, amit ilyen rézszínű pohárban kevernek is vodka-gyömbér-lime. Vehettem volna hozzá lime-ot is, de úgy voltam vele, amúgy a vodkát megiszom üresen is, már a gyömbér is koktél, nem kell még mellé lime vagy jégkocka. :DDD
2/3 koktél lement, egy vodka és egy sör maradt.
Ha akarsz finomat inni:
3 cl vodka, 3 cl citromlé és doboz gyömbérsör (moscow mule) ez már tényleg igazi koktél.
Hűtve mindig jobb, tény! Attól fagysz meg, hogy az hideg? Ne hasonlítsd az enyémhez... végül kimentem a kútra és vettem plusz sört, még iszom.
De az már a vége! ÉS NEKTEK?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!