Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Gyógyszer szedés után hány...

Gyógyszer szedés után hány órának kell eltelnie mikor lehet rá inni úgy hogy semmi következménye ne legyen ?

Figyelt kérdés

Fájdalom csillapitokat szedek az utolsót kb fél 2kor vettem be azóta eltelt jópár óra ha neki állok iszogatni nem lesz semmi tünet tőlle ? Mivel tudom h gyógyszerre nem szabad alkoholt fogyasztani de már lassan 7orája vettem be

Mit tanácsoltok?

2022. szept. 2. 20:30
 1/6 anonim ***** válasza:
Rendszeresen szeded? Ha igen, akkor egyáltalán nem ajánlatos alkoholt fogyasztani.
2022. szept. 2. 20:41
 2/6 anonim ***** válasza:
41%
Én xanaxra iszok 10 éve, mégis élek.
2022. szept. 2. 20:51
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Fájdalomcsillapítókra nem ajánlatod inni 24 órán belül.

És nem azért, mert nem maradsz életben, csak esetleg az agyad épül le töle.

2022. szept. 2. 20:53
 4/6 A kérdező kommentje:

Igazából hétfő óta szedem csak mert be volt állva a hátam de már semmi bajom ezért is kérdeztem rá

hogy nem e lesz valami mellék hatás 7óra elteltèvel

2022. szept. 2. 21:05
 5/6 anonim ***** válasza:
65%
Ihatsz nyugodtan,de ha hajnalig nyúlik a dajdaj,akkor holnap csak az estit vedd be.
2022. szept. 2. 21:26
 6/6 mindentudó99 ***** válasza:
Nem lesz bajod.
2022. szept. 6. 01:45

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!