Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Mennyire szokasos szorongasra...

Mennyire szokasos szorongasra inni?

Figyelt kérdés

amikor veszek valami alkoholt bort vagy tomenyt mindig megiszom es segit a szorongason es panikrohamok sincsenek emellett nem vagyok buvalbaszott.

mennyire szoktak szorongasra inni milyen gyakori?

2022. aug. 29. 02:31
 1/6 anonim ***** válasza:
66%
Szerintem majdnem mindenki erre használja, stresszoldásra. A pszichiáterem szerint az alkoholnál nincs jobb stresszoldó, csak hát ugye a mellékhatások. Meg azokat a gátlásokat is feloldja sajnos, amelyek nagyon is jó helyen vannak ott a fejedben.
2022. aug. 29. 03:59
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon indoványos terület alkohollal oldani a stresszt, pánikrohamot kezelni pedig főleg nem jó az qlkohol, ha nem csak ritkán előforduló esetekről van szó.

Az ugyanis még rendben van, ha néha előforduló feszültséget "kezel" valaki egy pohár itallal, de azt napi rendszerességgel művelni masszív alkoholizmus is vezethet.

Az alkoholnak kezdetben valóban van egy feszültség oldó hatása, de nehéz behatárolni, mikor fordul át a következő pohár elfogyasztásával a másik irányba, amikor már levertséget okozhat, a szorongást nem oldja, hanem erősíti.

Stressz oldásra olyanoknak lehet megoldás, akik valóban csak a feszültségen szeretnének lazítani, rendszeresen előforduló pánikrohamok esetén hosszú távon inkább ártani szokott az alkohol.

Nyílván abban is lényeges különbségek vannak, hogy mitől pánikol az illető, és milyen mély a félelme.

2022. aug. 29. 05:43
 3/6 anonim ***** válasza:

Egyébként a válasz az, hogy elterjedt szokás szorongásra inni, azzal nem szokás pszcihológushoz menni, orvoshoz meg főleg nem.

A pánikbetegség már másik kávéház, azzal már sokan elmennek pszcihológushoz, vagy orvoshoz.

Vajon miért? Mert ott már van olyan szint, amit nem tudnak segítség nélkül kezelni.

2022. aug. 29. 06:02
 4/6 Phoney ***** válasza:
100%
Abszolút szokásos, a legtöbben így lesznek életfogytig alkoholisták, hogy tartós szorongásra isznak.
2022. aug. 29. 06:17
 5/6 anonim ***** válasza:
Magyarországon eléggé szokásos, az eredmény egy alkoholista lesz, aki vagy folyamatosan iszik, vagy alkohlista ÉS állandóan szorong
2022. aug. 29. 08:39
 6/6 anonim ***** válasza:
Én csak akkor szorongok, ha vernek. Nekem a férjem alkoholista és általában ha rajtam vezeti le akkor utána én is szoktam inni.
2022. aug. 29. 09:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!