Mit igyak legelső alkalommal?
Figyelt kérdés
nem szeretem az alkohol és a szénsav ízét, de részeg akarok lenni, szóval ilyenkor mi van2022. aug. 11. 22:21
11/21 anonim válasza:
Amihez ennyi ideig kell gyűjteni az erőt, azt nem is akarod igazán. Akkor meg mi értelme lenne megtámadni a májadat, aztán hányással, fejfájással, meg az ágynemű mosásával tölteni a következő napot? Nem olyan nagy buli az ágy kárpitját meg a szőnyeget is kitisztítani, hidd el...
12/21 A kérdező kommentje:
hát de a hányás nem szerepel a tervek közt
2022. aug. 14. 19:32
13/21 anonim válasza:
Attól még jó eséllyel az is lesz... Meg még ki tudja mi... Lehet, hogy kórházban fogsz kikötni alkoholmérgezéssel, nem tudhatod...
15/21 anonim válasza:
Ouzo , érdekes ánizsos íze van, nekem a kedvencem. Nagy ritkaság, hogy iszom, de akkor ezt.
16/21 anonim válasza:
Sztem csatlakozz majd hozzám. Esténként majd jól beborozunk, énekelünk egy jót, és elfelejtjük az élet gondjaid.
18/21 anonim válasza:
Kijózanodtál már?
Ágyban inni akkora buli, hogy nehéz elhinni, hogy nem troll kérdés volt... pláne úgy, hogy a kérdés kiírása után három nappal még mindíg csak a tervezésnél tartott.
19/21 anonim válasza:
Remélem nem felejtetted el, hogy kutyaharapást szőrével kell gyógyítani. Nem ám l keezd itt fájni a fejed a másnaposságtól.
20/21 anonim válasza:
fűszerrum + almalé
Olyan íze van, mint az almás rétesnek, és nem is szénsavas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!