Más is beálmosodik már 1 üveg sörtől?
Figyelt kérdés
1 üveg sörtől annyira belustulok,hogy le kell ülnöm,vagy feküdnöm,szó szerint álmosít. Ez normális 38 éves férfi létemre?2022. aug. 9. 13:49
1/5 anonim válasza:
Ezért kell hozzá a tüske. 🤠
(tüske = rövidital)
2/5 anonim válasza:
Pohár bor vagy fél doboz sör már igen, elálmosít. A rövid + sör vagy bor kombó meg "üt" egy ideig, aztán mikor jössz ki belőle még rosszabb a kedved mint előtte... ráadásul nem jól alszol tőle.
3/5 anonim válasza:
Engem inkább felpörget és esélytelen hogy aludni bírjak utána. Igaz egy sört nem szoktam inni. Inkább 3-5öt
5/5 anonim válasza:
Nem bírod nagyon a piát de ennek nincs köze a nemhez én sok alkoholista nőt ismerek szeméylesen is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!