Melyik a legjobb sör amit valaha ittál?
Legjobb sörök ? Első sorban német , de más országból származók is érdekelnek!
Kezdem én : Nekem a Paulaner, a Budweiser, és a Weltenburger Kloster (egyik legrégebbi sörgyártó)
Kézművesekből...
magyarok közül a Nohoplimit - de ezt már nem gyártják, vagy ha igen, köszönőviszonyban sincs a régivel
svájciak közül a legjobb "ivós sör" pl nyárra a Degen Kobra, komlós, ám nem erős
belgát nem szeretem, mert túl testes
amerikai itt nem tudok dönteni, mert sok jót kóstoltunk, amikor Floridában jártunk
dánoktól To Øl-nek pl a House of Pale
stb.
Zillertaler,Sheyern-i világos.
Mindkettő csapolva a legjobb számomra.
A Paulaner Salvatortól mindig eldobom az agyam.
Magyarok között a Reketye Dr Banghard vagy az új Sir Banghard.
Láger sörök közül a Peroni iszonyatosan bejön még.
Sokféle sört szeretek, ami ízre is finom, a spiccesség miatt legalább 5%-os, és igazi komló (is) van benne! Amiket a leggyakrabban szoktam inni:
Borsodi Mester
Dreher IPA
Beck’s
Gösser
Asahi
Peroni
Egyetértek a #6-ossal, a Peroni tényleg isteni finom!
Vannak persze mások is, amik ízlenek, csak sajnos azok már alapból jóval drágábbak, legalábbis nagyüzemihez mérten, ezért veszek ritkán, például:
Stella Artois
Leffe
Zipfer
Carlsberg
DAB
Faxe Royal
Kézműves sörökből pedig a 2 abszolút kedvencem:
Szent András Magyar Vándor
HEDON Charlie Firpo
7-es.
Ez most komoly hogy ezeket a kőnűvessöröket neveznéd a legjobbnak? Becks, borsodi stb..... CARLSBERG.... ezeket szoktuk venni a munkásoknak a háznál....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!