Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Milyen amerikai söröket lehet...

Milyen amerikai söröket lehet kapni?

Figyelt kérdés
Sajnos az európai söröket nem bírom meginni olyan rosszak. Helyileg Hajdú-Bihar megyében élek, itt Milleren kívül lehet még kapni valamilyet? Coors vagy Bud Light? Budweisert találtam, de utólag kiderült, hogy az valamilyen Cseh import borzalom. Pabst Blue Ribbont lehetett kapni tavaly a Pennyben, de már azt sem találok. 😔

2022. aug. 8. 20:22
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Igen. Lehet a komló amiből készül ilyen aromás benne, de már két éve ittam utoljára, az is lehet, hogy azóta már változtattak rajta.
2022. aug. 9. 13:33
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Az lehet, mert mostanában az egyik Dreher fan span mondta, hogy megint eggyel jobb lett. A hideg komlós volt ilyen túl illatos melegen, kb szagos radír, semmi kölni. Mondjuk én pár éve hogy úgy mondjam nehezen tudom élvezhetetlennek érezni az alkoholos dolgokat, szal lehet neked is gyakorolni kéne még... :)
2022. aug. 9. 14:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!