Legjobb magyar piák?
Figyelt kérdés
Nemsokára megyek ki vendégségbe külföldre, a házigazda családnak szeretnék pár üveg magyar szeszes italt vinni.
Egyedül mákpálinkára gondoltam eddig, én pl egyedül azt szeretem.
Most barátnőm mondta az unikumot is.
Valami pálinka, esetleg bor? Valami likőr még? Mik vannak? Nem vagyok képben. Olyat akarok vinni, ami máshol nagyon nincs. Házi pálinkát nem tudok vinni, sajnos Házi bort sem.
2022. aug. 7. 11:40
11/13 anonim válasza:
Tokaji (aszú vagy szamorodni), Unicum (vagy hubi), pálinka (a bolti sem feltétlenül rossz és a házi sem feltétlenül jó), esetleg Egri bikavér vagy Törley pezsgő.
12/13 koliv válasza:
Tokaji villányi borvidék borai esetleg ha hölgyeknek is alkohol lesz akkor meggy vagy különböző gyümölcsborok szóba jöhetek.
13/13 anonim válasza:
Untappd-en bejelentkezve rákeresel, hogy Hungary, népszerűség szerint rendezve találsz jónéhány remek kisüzemet. A cuccaikat közvélekedés szerint rendezetten nézegeted, és már rendeled is a kóstolókat. Igazi csodákat fogsz találni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!