Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Szombaton megyek egy házibulib...

Szombaton megyek egy házibuliba és még sohasem ittam, és olyan társasággal megyek akikkel muszáj inni. Szóval melyik az a pia amitől nehezen részegedek le? És miből mennyit igyak meg, hogy ne nagyon érezzem rosszul magam? (nem szeretnék hányni)

Figyelt kérdés
2010. szept. 22. 18:53
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Ja, és még azt elfelejtettem, hogy ha van lehetőséged, akkor még a buli napja előtt valamennyivel próbáld ki, milyen hatással van rád mondjuk egy 3 centes vagy egy féldeci tömény, hogy ne legyen teljesen idegen az érzés. Ez sokat jelenthet.
2010. szept. 22. 19:12
 12/18 anonim ***** válasza:

Sokat egyél előtte.

Én az első ivást úgy éltem túl, hogy mindig volt a kezemben egy üveg sör, de csak néha kortyoltam bele.

Elsőre töményet semmiképpen, ha mégis, akkor max 2. legalább egy óra szünettel.

Ha érzed, hogy valami nem stimmel, akkor nem szégyen azt mondani, hogy nem iszol többet.

Sok vizet igyál az egész buli alatt. Sokat egyél buli előtt és közben is, lehetőleg valami zsírosat.

Am mi a házibuliban soha nem tudunk berúgni, mert táncolunk és ha mozogsz kevésbé üt, de azért először ne ész nélkül.

2010. szept. 22. 19:20
 13/18 anonim ***** válasza:
Mielőtt elmész, egyél valami jó zsírosat, akár zsíros kenyeret:-), mert a zsír lassítja az alkohol felszívódását. Ott döntsd el, mit iszol, és ne keverd mással. És nem muszáj ám rögtön lehajtani az italt, ha lassan iszod meg a pohár bort vagy sört, ki tudod védeni az állandó kínálást, hogy van még.
2010. szept. 22. 19:21
 14/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat. Bocsi elfelejtettem írni, hogy lány vagyok, 16 éves, 43 kg... szivem szerint nem innék egy kortyot sem, de olyan emberekkel megyek akik nagyon dúrván isznak, szóval az nagyon ciki ha azt mondom, hogy nem akarok inni. azt mondta az egyik ismerősöm, hogy 1 dl bor nem fog megártani nekem, főleg ha kólával hígítom. ez valóban így van?
2010. szept. 22. 19:24
 15/18 anonim ***** válasza:

ja pláne ha 16 éves vagy pillesúllyal, ne igyál töményet semmiképp se!

Igyál fröccsöt,(bor szódával/bubis ásványvízzel), a kóla szerintem tönkreteszi teljesen a bort, no meg istentelenül cukros. Töményt inkább hagyd ki, "köszönöm inkább kihagyom", nem szégyen, ha te mértékkel iszod! jó bulizást:)

2010. szept. 22. 19:35
 16/18 Arnika ._. válasza:
én is egyet értek a bor megtréfál finom de huncut. és könnyen be állsz tőle. sör az jó már én is azt iszom és hanyagolom a bort.
2010. szept. 22. 21:05
 17/18 anonim ***** válasza:

Ha a poharad aljában hagysz pár korty folyadékot akkor a kevésbé bunkó ember nem fog megkérdezni, hogy töltsön-e még,

ha mégis akkor mondhatod, hogy van még köszi.

2010. szept. 22. 21:06
 18/18 anonim ***** válasza:

kérdezted hogy 1 dl bor nem e fog megártani.hiába vagy lány,43kg-val 1 deci bor egyáltalán nem :)) főleg kólával.és akkor még azt figyelembe se vettem hogy lassan iszod,és ha eszel is előtte.. :D

jó bulizást.

2010. szept. 23. 08:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!