Szombaton megyek egy házibuliba és még sohasem ittam, és olyan társasággal megyek akikkel muszáj inni. Szóval melyik az a pia amitől nehezen részegedek le? És miből mennyit igyak meg, hogy ne nagyon érezzem rosszul magam? (nem szeretnék hányni)
Sokat egyél előtte.
Én az első ivást úgy éltem túl, hogy mindig volt a kezemben egy üveg sör, de csak néha kortyoltam bele.
Elsőre töményet semmiképpen, ha mégis, akkor max 2. legalább egy óra szünettel.
Ha érzed, hogy valami nem stimmel, akkor nem szégyen azt mondani, hogy nem iszol többet.
Sok vizet igyál az egész buli alatt. Sokat egyél buli előtt és közben is, lehetőleg valami zsírosat.
Am mi a házibuliban soha nem tudunk berúgni, mert táncolunk és ha mozogsz kevésbé üt, de azért először ne ész nélkül.
ja pláne ha 16 éves vagy pillesúllyal, ne igyál töményet semmiképp se!
Igyál fröccsöt,(bor szódával/bubis ásványvízzel), a kóla szerintem tönkreteszi teljesen a bort, no meg istentelenül cukros. Töményt inkább hagyd ki, "köszönöm inkább kihagyom", nem szégyen, ha te mértékkel iszod! jó bulizást:)
Ha a poharad aljában hagysz pár korty folyadékot akkor a kevésbé bunkó ember nem fog megkérdezni, hogy töltsön-e még,
ha mégis akkor mondhatod, hogy van még köszi.
kérdezted hogy 1 dl bor nem e fog megártani.hiába vagy lány,43kg-val 1 deci bor egyáltalán nem :)) főleg kólával.és akkor még azt figyelembe se vettem hogy lassan iszod,és ha eszel is előtte.. :D
jó bulizást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!