Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Az olcsó likőrök mindig...

Az olcsó likőrök mindig hányingerkeltőek?

Figyelt kérdés

Megittam 1.5-1.7 deci likőrt. Higítva, mert tegnap megkóstoltam magában és szörnyű volt. Ilyen 1100 forintos dió ízű likőr. Nincs benne annyi alkohol %-ra, hogy hánynom kellene tőle, elvileg, de valami miatt mégis olyan, mintha vissza akarna jönni.

Aki gyakran iszik ilyeneket, ő hogy bírja? Van erre valami trükk, hogy ne legyen ilyen?

Én most ice tea-vel, vízzel és citromlével higítottam, így az íze jó, de az utóérzet kevésbé.

2022. júl. 20. 00:39
 1/5 anonim ***** válasza:
Hat :) én egyszer vettem egy ilyen szerelmi likőr nevű cuccot, de nagyon gagyi volt, kb kipróbáltuk, a többi ment a lefolyóba . Pedig azt vettük Valentin napra és azt vártuk feldobja a dolgot, de nem. Ezeket nem érdemes higitani se. Minőségi likőr a bailey’s. Igaz drágább de minőségibb . Plusz egy fekete fóliázott tojás likőr, most így nem tudom a nevet, de karácsony körül , meg amúgy is szerintem kapható :) de ilyen gagyit ne vegyél többet :))
2022. júl. 20. 01:12
 2/5 A kérdező kommentje:

A Baileys-t én is szeretem, meg a csokis Whiskey krémlikőrt. Meg úgy amblokk az ilyen krémlikőröket, borokat, ízesített söröket, koktélokat...szóval az ilyen női piákat.

Valahogy megláttam, hogy diós meg azt, hogy olcsó és megtetszett. Becsiccsenteni sikerült tőle, de nem egy világklasszis élmény.

Szóval a Beregi dió ízű likőrt senkinek se, max keményvonalas alkeszoknak ajánlom!

2022. júl. 20. 01:25
 3/5 anonim ***** válasza:
Kevés
2022. júl. 20. 03:23
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Én azt mondom,aki elkezdi a piálást az tegye igényesen. Vegyétek minőségi piából kevesebbet.
2022. júl. 20. 06:29
 5/5 Phoney ***** válasza:
100%

Nem mind, de a legtöbbjük abszolút pénzkidobás. Ennyi erővel keverj össze olcsó vodkát tömény szörppel kb. 1:1 arányban (még jobb, ha utána áll egy hetet), így olcsóbban kapsz sokkal jobb likőröket.

Azon meg ne csodálkozz, hogy undorító italtól hányingered van, ehhez alkohol sem kell.

2022. júl. 20. 12:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!