Az olcsó likőrök mindig hányingerkeltőek?
Megittam 1.5-1.7 deci likőrt. Higítva, mert tegnap megkóstoltam magában és szörnyű volt. Ilyen 1100 forintos dió ízű likőr. Nincs benne annyi alkohol %-ra, hogy hánynom kellene tőle, elvileg, de valami miatt mégis olyan, mintha vissza akarna jönni.
Aki gyakran iszik ilyeneket, ő hogy bírja? Van erre valami trükk, hogy ne legyen ilyen?
Én most ice tea-vel, vízzel és citromlével higítottam, így az íze jó, de az utóérzet kevésbé.
A Baileys-t én is szeretem, meg a csokis Whiskey krémlikőrt. Meg úgy amblokk az ilyen krémlikőröket, borokat, ízesített söröket, koktélokat...szóval az ilyen női piákat.
Valahogy megláttam, hogy diós meg azt, hogy olcsó és megtetszett. Becsiccsenteni sikerült tőle, de nem egy világklasszis élmény.
Szóval a Beregi dió ízű likőrt senkinek se, max keményvonalas alkeszoknak ajánlom!
Nem mind, de a legtöbbjük abszolút pénzkidobás. Ennyi erővel keverj össze olcsó vodkát tömény szörppel kb. 1:1 arányban (még jobb, ha utána áll egy hetet), így olcsóbban kapsz sokkal jobb likőröket.
Azon meg ne csodálkozz, hogy undorító italtól hányingered van, ehhez alkohol sem kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!