Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Hányingerem van az alkohol...

Hányingerem van az alkohol izétől de régen nagyon bírtam. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Tök kellemetlen, hogy emiatt nem tudom magamat néha jól érezni bulikon, hogy egyszerűen megiszok egy felest meg se érzem a hatását de az izétől meg már az első korty után azon reménykedek, hogy nem hányom magam össze.

És ezt minden alkoholra elmondhatom. Vodka, sör, bor, pezsgő, pálinka.

Régen nagyon jól bírtam 1 üveg vodkát simán megittam még ízlett is. De azóta meg rá nem bírok nézni semmire. Ez ellen lehet tenni valamit? Keverni is probáltam de nem jön már az se össze.

2022. júl. 15. 00:31
 1/5 anonim ***** válasza:
84%
Van egy csomó alkoholos ital, amiben nem érzed az alkoholt, pl. koktélok, long drinkek...
2022. júl. 15. 00:39
 2/5 anonim ***** válasza:
84%
koktélok, vodkanarancs, gyenge fröccs, ciderek (pl somersby)
2022. júl. 15. 00:40
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez jó dolog,legalább nem roncsolod tovább a szervezetedet.
2022. júl. 15. 00:47
 4/5 anonim ***** válasza:
87%
Sose legyen nagyobb bajod annál, hogy nem vagy képes felmosóronggyá inni magadat ls lepusztítani a szervezetedet. De ha nagyon hiányzik h tönkrerakjad magad, még mindig szívogathatsz hígítót, vagy lőheted magadat krokogyillal, azzal még hamarabb is célhoz érsz, mint az alkoholizmussal, és a környezetedet is rövidebb ideig terheled vele.
2022. júl. 15. 02:26
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Tanuld meg alkohol nélkül jól érezni magad.
2022. júl. 15. 07:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!