Miért van az hogy régebben jól bírtam a piát most meg 1 felestől hányingerem van?
Régebben ritkán 1-2 havonta buliztunk, sütögettünk és ügye ittunk is mellé ( Főleg szilveszterkor). Ritkán ittunk és nem is sokat általában de volt egy alkalom mikor nem éreztem a határt, hamarabb kidőltem mint szoktam( sokkal ). Hánytam elég rendesen és marha másnapos voltam(előtte soha). eltelt 2 hónap és egy jó barátom születésnapján elmentünk inni és 1 kör után szaladtam wc re mert úgy éreztem hogy jön vissza .kb 3 hónapja volt ez és előző hétvégén volt egy buli és csak keverve ittam (pl vodka sprite , whisky kóla) és úgy semmi bajom és már becsiccsentve megpróbáltam inni töményet és megint ugyan az a hányinger 1 kör után. nem tudom hogy mi van velem. ha valaki tudja hogy mi bajom és hogy van e valami megoldás akkor az írja lekérem. köszönöm ha elolvastad :)
ui.: 20 leszek szóval nem vagyok kiöregedve szerintem
De. Öregszel. Ügye.
De ha így folytatod nyugi, hozzászoksz. Aztán 2x ennyi kell, hogy megártson. De miért baj ez? Örülj hogy nem bírod, legalább akkor nem iszol.
1) elszoktál tőle, kisebb a toleranciád.
2) gyengébb a szervezeted
3) nincs akkora beled már
4) csökkent a rendszeres mozgásod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!