Melyik a legfinomabb ízű, és egyben legütősebb rövidital?
A finom maximálisan ízlés dolga, de az én kedvencem az
Alattomos (féldecis pohárban vodka, egy kis málnaszörp meg tabasco szósz (ez egyfajta chili-szerű, erős szósz))
Első hallásra a többség undorítónak tartja, de igazából tök jó az íze, és garantált, hogy hamar megüt :D
Ugye vágod, hogy erre igazi választ Mo-n csak milliomosoktól várhatsz:) De most vérkomolyan.
Nekem egyébként a valódi absinthe (nem, nem a fagyálló-ízű pancsok), illetvehát az fogyasztáskor nem is tömény (15-20%), szóval "igazi tömények" közül az ír whiskey-ket szeretem (dehát ehhez én kontár vagyok, Bushmills-nél jobbat nem ittam).
Köszi a válaszokat.
Valami nőies, édeskés ízt keresek, a pálinka nagyon durva.
A komoly abszint sokszor elég nőies, és édeskés, cukorral meg főleg. (A cukros szesz pedig alattomos, egyszerre szeret beütni:)
Megszerettettem olyan nővel is, aki sem a szeszesitalokat, sem az ánizsízt nem szereti...ezt azért add össze:D
Aki az ouzo-t hajlandó meginni, az az abszintért odáig lesz. Sajna komoly hátrány, hogy külföldről kell rendelni, ki kell tudni választani a hamisítványok közül, és átlagosan 10e Ft/0,5l ._.
Viszont a majdnem dupla szeszfok miatt majdnem dupla addig ihatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!