Miért nem rúgtam be annyira az abszinttól és a tátra teától?
Figyelt kérdés
Tegnap este 9kor leugrottam haverral a kocsmába. kb másfél óra alatt megittam kettő 2 centes tátra teát (62%), meg megittam három 2 centes fekete abszintot (80%). Közben iszogattam a fél literes sörből (4,5%). (Soha nem ittam tátra teát se, sem abszintot.) Ha 3 deci vodkától képszakadás van nálam akkor most ettől miért nem volt? Nem mondom hogy nem rúgtam be, mert volt hogy hazafele út egy pillanatra elfelejtettem hogy hol vagyok, de mindenre emlékszem. Mitől lehetett szerintetek?2022. jún. 29. 09:02
1/8 anonim válasza:
Előtte ettél, vagy most több folyadékot ittal, kevesbe voltal faradt stb stb
2/8 anonim válasza:
Talán nagyon felvizezték, meg véletlen valami mentes szirupot kaptál a tátra tea helyett.
3/8 A kérdező kommentje:
Az lehetetlen, mert nagyon erős volt, mikor megittam nem éreztem a számat belülről egy kis ideig. Ugyanez volt az abszintnál is, de ott a levegő vétel is fájt utána kicsit.. :D
2022. jún. 29. 09:58
4/8 Phoney válasza:
Mert ha kiszámolod, ez összesen még mindig kevesebb alkohol 3 deci vodkánál... nem a százaléktól leszel részeg, hanem a bevitt mennyiségtől, illetve attól, ha az a mennyiség túl gyorsan kerül a vérbe.
Ráadásul ha kortyoltad mellé a sört, akkor a volumen és a szénsav egyenletessé tette a felszívódást, ellenben ha pl. magában húzol be 3 deci vodkát, akkor az jó eséllyel hirtelen fog fejbeverni.
5/8 A kérdező kommentje:
Ha magába ittam meg a 3 deci vodkát, akkor csak nagyon részeg lettem, de ha ittam mellé egy fél liter sört akkor már rendes kifeküdtem.
2022. jún. 30. 07:44
6/8 Phoney válasza:
Aha, csak az úgy még több alkohol... amit leírtál, az meg sörrel együtt is kevesebb 3 deci vodkánál.
7/8 A kérdező kommentje:
Szerintetek melyik éri meg jobban? 2 cent 80%os abszint 450 forintért vagy 2 cent 33%os pálinka 140 ftért?
2022. jún. 30. 10:43
8/8 A kérdező kommentje:
Ja bocsánat, a 2 cent abszint 340
2022. jún. 30. 10:44
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!