Miert van alkohol illatom kevés piátol is?
Figyelt kérdés
2pohár(4dl) bort ittam meg az este, igaz, hogy ennyit is megereztem mar es szedultem meg jo kedvem lett, de az normalis hogy igy reggelre ennyitol teljesen alkohol illatom van?2022. jún. 25. 10:50
1/3 anonim válasza:
Háziorvosod keresd fel és beszélgessetek a cukorbetegségről!
2/3 A kérdező kommentje:
Hogy fugg ossze a ketto? Nem kotekedesnek szanom, tenyleg kivancsi vagyok.
2022. jún. 25. 14:35
3/3 Phoney válasza:
Az már nem alkoholillat. Az alkohol bontása többlépcsős, egy ponton acetaldehid lesz belőle. Ha a szervezeted ezt túl lassan bontja, akkor kevesebb italtól is feldúsulhat, és ennek van az a jellegzetes, acetonra emlékeztető illata.
Cukorbetegeknek alkohol nélkül is megjelenik hasonló illat, persze ha cukorbetegként cukros alkoholt iszol, akkor lehet, hogy összeadódik az acetaldehid illatával, és olyankor lesz a legfeltűnőbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!