Hosszú idő után vettem Kőbányai sört.S valamivel jobb mint amire emlékeztem.Változott valamit a recept?
Ma megelégelvén azt,hogy már megint drágult a sör,mérgemben vettem az adott boltban található legolcsóbb üveges sörből.Az pedig a Kőbányai.
Ilyen sört már régen, legalább 10 éve nem ittam.És rosszabbra emlékeztem.Ez most nem is vészes.Egészen iható.
1
Azért ne szidj majd engem...Nem tudom neked mi a normálisabb főzet.
Mondjuk a Pilsner Urquellhez (amit kedvelek)képest olyan semmilyen,jellegtelen ez a Kőbányai.Viszont nem érzek benne különösebben zavaró ízeket.
Mondjuk attól is függ, hogy milyen kiszerelésűt ittál anno és most, ugyanabból a sörből az üveges mindig valamivel jobb szokott lenni, mint a dobozos!
Amúgy szerintem évek óta ha 300 Ft alatt van fél liter sör, az egész jó ár érte, legalábbis én így látom! Nálunk a közeli nem maszek kisbolt egy Coop, ami a drágább üzletláncok közé tartozik, és itt például a normálisabb sörök közül a Beck’s most is még csak 280 Ft !
4
Coopban vettem ...Viszont ott ahol voltam üveges sörben most 280 forintért csak a sima klasszikus Sopronit adják.
Amúgy idén rengeteget drágult a sör.Mindegyik és mindenhol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!