29 Kettőnk közül nem én vagyok az értetlen hülyegyerek. Igen, az alkohol miatt elvonás lesz, mivel ha valaki napi szinten fogyaszt előbb utóbb kialakul a függőség. Értem én, hogy mivel te minden nap iszol ezért nincs elvonásod, de igenis aki sokat sörözik előbb utóbb jelentkezni fog, és akkor mindent megfog tenni azért hogy megszüntesse, amit csak piával lehet. Jó kis karrier. De látom értetlen alkoholistáknak hatalmas az arcuk
30 Na igen, az ilyenek pontozgatnak itt meg osszák az észt. Okos gyerekek
2022. jún. 22. 21:30
32/44 anonim válasza:
Eddig szó se volt mindennapi alkoholfogyasztásról. Tudod, alkoholnál a legtöbben ismerjük a mértéket, csak ti drogosok vagytok mind függők.
2022. jún. 23. 07:45
33/44 anonim válasza:
Egyébként attól, hogy valamiben van minimális vitamin, még nem lesz valami egészséges. Érdekes, a minimális alkohol miatt nincs baj egyesek szerint, a tényleg hangya pénisznyi vitamin mennyiség miatt meg tök egészségesnek van beállítva. Az hogy ebből az alkohol mellett mi hasznosul, az már senkit nem érdekel. Hiába, nagyon jó a marketing. Gondolom szerintetek a vörösbor is egészséges az antioxidáns tartalma miatt.
2022. jún. 23. 10:52
34/44 anonim válasza:
"Gondolom szerintetek a vörösbor is egészséges az antioxidáns tartalma miatt."
Igen, és nemcsak szerintünk, mert ez tudományos tény. Persze csak ha nem viszik túlzásba a fogyasztását.
2022. jún. 23. 12:56
35/44 anonim válasza:
Nem, ez egy évszázados hoax. Nem árt tudni, hogy az alkohol egy erős prooxidáns, amely mellett a vörösbor amúgy sovány antioxidáns hatása elenyészik. A vörösbor összes jó tulajdonságát be tudod vinni azzal, ha szőlőt eszel és akkor nem teszed ki magad a káros részének, vagyis az alkoholnak.
Jó.Szinte minden káros.A levegő is az .De hát mit ér úgy az élet ha még lélegezni sem lehet?
2022. jún. 23. 16:32
37/44 anonim válasza:
Senki nem mondta hogy nem szabad alkoholt inni. Én is leszögeztem, hogy szoktam. Csak nem bullshitelek, hogy jajj, amúgy egészséges.
2022. jún. 23. 19:07
38/44 anonim válasza:
Az alkohol nem egészséges, de egyes alkoholos italok igen. Néhanapján egy pohár piától senkinek semmi baja nem lesz.
2022. jún. 23. 19:35
39/44 anonim válasza:
De fogd már fel, hogy attól hogy néha napján pár pohártól nem lesz bajod, az nem azt jelenti, hogy egészséges. Attól hogy valamitől nincs bajod, még nem lesz egészséges. Ha 3 havonta felszippantok egy csíkot, attól sem lesz semmi bajom. Mégsem mondom, hogy a kokain egészséges.
2022. jún. 23. 20:11
40/44 anonim válasza:
Oké.Nem egészséges semelyik.Sem a kóla sem a sör..Viszont a kérdés arról szól,hogy melyik a károsabb..Egy doboz ser vagy egy doboz kóla?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!