Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Zöldteátha vegyítem másfajta...

Zöldteátha vegyítem másfajta filterekkel megmarad a hatása?

Figyelt kérdés
Én szeretek pl mellé kamilla teát vagy gyümölcstea filtert rakni meg citromot
2022. jún. 4. 11:51
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Nyugodtan vegyítheted, ha úgy jobban ízlik. Alapból is szokták ízesíteni mindenféle szárított gyümölcsökkel, fűszerekkel, amit beletesznek a szálas tea mellé vagy a filterbe. Azt viszont nem értem, milyen hatást vársz tőle igazából...
2022. jún. 4. 13:02
 2/4 A kérdező kommentje:
Vannak jótékony hatásai.
2022. jún. 4. 13:04
 3/4 A kérdező kommentje:
Koffein is van benne meg rásegít a fogyásra is kicsit.
2022. jún. 4. 13:05
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Általános igazság, hogy ezek a hatások egymástól függetlenül kifejtik a hatásukat. (mindezt úgy, hogy semmi közük Newton dinamikai törvényeihez :D))

Inkább az a ritka kivétel, ha "összevesznek" a hatóanyagok.

Azt könnyebben el lehet érni, hogy kioltsák egymás hatásait, macskagyökérrel keverve, de nyilván olyannal nem fogod keverni, ami direkt altató tea... :)

Szóval ilyen általános dolgokkal simán lehet keverni.

Vagy pl. mate teával is lehet keverni. Kissé kompromisszumosan akár együtt is lehet készíteni, mondjuk 80 fok az egyiket se bántja túlságosan. De külön is készíthetőek, és össze lehet önteni.

A mate-nek alapvetően rosszabb íze van, mint a zöld teának, de hatékonyságban fokozzák egymás hatásait.

2022. jún. 4. 14:16

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!