Borivók! Sörivóként kérdezem, hogy valóban máshogy hat a bor tisztán, mint 2:1 arányban szódával (nagyfröccs)?
Figyelt kérdés
2022. máj. 21. 08:24
1/8 anonim válasza:
HA felhigítják, akkor az alkoholtartalma kb megegyezik a sörével, azaz értelemszerüen kevésbé hat.
Viszont jó bort higítani vétek, az ízét teljesen tönkreteszik vele, fröccsnek csak az olcsó és nem igazán jó bor való, azt meg minek meginni?
2/8 anonim válasza:
1
Szerintem meg jó borból jó fröccs lesz.A rosszból meg rossz.Így a fröccsöt sem érdemes lóhugyból csinálni.
3/8 anonim válasza:
Az 1 vagyok: nem tudom igazán fröccsöt soha nem iszom, vagy bort iszok, vagy vizet, összekeverve soha
4/8 anonim válasza:
Pedig egy erős minőségi testes cabernet savignont sokkal jobban esik meginni nyáron a dögmelegben, hogyha vízzel felhígitod. Csak jó borból lehet jó fröccsöt készíteni
5/8 A kérdező kommentje:
Háhaháh!
A Cabernet-t magában? Egyszer próbáltam, még engem is megingatott!
2022. máj. 22. 08:56
6/8 anonim válasza:
Ha Cabernet-et akarod inni, akkor azt önmagában (nem feltétlen 30 fokos melegben a napon) szeretem, de nekem elég 1-2 pohárral, több bort nem szeretek inni soha. Még egyetlen egyszer sem volt töle bajom, meidg 50 kilós nö vagyok.
8/8 mindentudó99 válasza:
Szomjat oltani miert ne lehetne hígított borral. Fröccsel. Nem mindenki iszik sört. Egy deci bor 2 deci szóda nyáron tökéletes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!