Elkezdtem futni járni, kondizni, kalóriákat számolni stb.. hogy a súlyfeleslegemet ledolgozzam. Ellenben jó érzéssel tölt el ha a nap végén megiszok egy-két pohár bort, sört. Néha egy feles is lecsúszik. Illetve majdnem minden hétvégén bulizok/szórakozóhelyre járok és akkor iszok rendesen. Ez mennyire befolyásolja a súlyvesztést?
Teszteld le, a genetika is számít. Van aki bármit ehet vékony, van aki keveset és hízik.
Száraz bort ihatsz nyugodtan valszeg
2022. máj. 1. 23:02
12/19 anonim válasza:
Bor ugyanúgy hátráltat mert a benne lévő alkohol méreg és a máj amíg azzal küzd,addig a kajaval nem foglalkozik,és az raktározásra kerül
2022. máj. 1. 23:03
13/19 anonim válasza:
Gyakorlatilag az egész diétádat semmissé teszi az alkohol. Egy elhízott undorító alkoholista disznó vagy, vagy leszel pár év múlva.
2022. máj. 1. 23:23
14/19 A kérdező kommentje:
Mindig sportoltam valamit, és egész jó alakom volt. De mindig is könnyen hízó típus voltam. Amikor jött a korona és minden bezárt és nem lehetett menni sehova akkor lustultam el és feljött pár kiló az évek alatt. Most azt szeretném vissza dolgozni. Csak ugye az unalom.. kellett valami pótcselekvés és sajnálatos módon az alkohol lett az.
2022. máj. 1. 23:33
15/19 anonim válasza:
1dl bor 80kcal, 1dl sör 40kcal, 1dl tömény 250kcal. Tehát az 1-2 pohár borod 1 kisebb étkezésnyi kalória.
Hogy számolsz kalóriát, ha nem tudod, hogy a vízen kívül minden folyadékban is van? Az üdítők, gyümölcslevek amiket megiszol is nagyon hízlalnak. Fél liter cola 200kcal, 3dl narancslé 135kcal, és akkor csak 1 pohárnyiról beszélünk.
2022. máj. 2. 02:12
16/19 anonim válasza:
Az összes alkohol felesleges plusz kalória. Ráadásul, ha alkoholt iszol, éhes leszel és többet fogsz enni, mint kellene.
2022. máj. 2. 05:42
17/19 anonim válasza:
Egy-két pohár bor nem vészes
2022. máj. 2. 09:53
18/19 anonim válasza:
Az alkohol rengeteg kalória, ami nem táplál, és összezavarja a hormonokat. Tehát hiába vagy deficitben ha megiszol egy este alatt plusz 1000 kalóriányi alkoholt (ami könnywbb mint gondolnád)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!