Vettem egy Sangriát, kinyitottam pezsgett, és érezhetően pezseg, szánsavas. Mitől van? Iható azért?
Figyelt kérdés
2022. ápr. 16. 22:40
1/6 anonim válasza:
Nézd meg milyen rajta a dátum, készült hol, milyen ország?
Lehet hogy FRIZZANTE?
Olasz "pezsgőbor".
Nem pezsgő, nem bor, hanem pezsgőbor a frizzante.
Lehet hogy az van palackozva?
Nézd meg a cimkéit!
2/6 A kérdező kommentje:
Lejáratilag jó, de sajnos magyar palackozás, műanyag flakonos. Nem volt más a közértben.
2022. ápr. 17. 20:33
3/6 A kérdező kommentje:
1 hónapja vettem már ugyanezt, az teljesen jó volt.
2022. ápr. 17. 20:34
4/6 anonim válasza:
Na asszem itt van elásva a kutya vagy itt sántít a dolog:Lejáratilag jó, de sajnos magyar palackozás, műanyag flakonos
Magyar és műanyag palack.... Hát boaaaaa. 😱🤮
Ne csodálkozz!
5/6 anonim válasza:
nyald meg. ha savanyú, akkor bizony mehet a lefolyóba.
az idényjellegű lidl-ös sangria megbízhatóbb, ha olcsó cefrét akarsz fogyasztani.
6/6 anonim válasza:
Az alkoholos cukros italok nem szoktak megromlani, inkább forrásnak indulnak, de attól még ihatók. Egyes embereknél előfordulhat, hogy hasmenést okoz, elsősorban azoknál, akik a musttól is hasmenést kapnak. Ha penészt látsz rajta, vagy penész íze van, akkor ne idd meg! Az alkoholos italok nem szoktak penészedni, de ha rosszul zárt az üveg és megszökött az alkohol, akkor a cukros maradék penészedhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!