Mennyi idő alatt ürül ki a szervezetemből vagy 3 sör?
Figyelt kérdés
A munkahelyemen minden nap szonda van beléptetésnél, viszont ma hivatalos vagyok testvérem születésnapjára, olyan 23:00ra érek oda és holnap 14:00kor kezdek.
Mennyi sör vagy pohár bor az amit megihatok és nem mutatja ki a szonda?
2022. márc. 24. 21:05
1/5 anonim válasza:
Attól függ hogy mikor hagyod abba az alkohol fogyasztást és hogy mennyit iszol és mit.
2/5 A kérdező kommentje:
Igen azért írtam ki hogy vagy bor vagy sör, tehát rövid ital semmi. Nem tudom melyiket célszerűbb inni melyik űrül ki hamarabb, és mennyit belőle, és hány óráig szabadna fogyasztani. Jó gondolom 1 sör nem a világ vége de gondolom 2-3 már nehezebben távozik.
2022. márc. 24. 21:30
3/5 anonim válasza:
Mivel zéró tolerancia van, vezetni semmiképp nem!
Bort nem javaslom mert erős és félő hogy túlszaladsz.
Talán 2 sör de mi lenne ha biztos ami biztos nem innál semmit?
Egyébként keresgélj TE googliban, van erre egy konkrét számítási mód - tuti mert KRESZ tanfolyamon ezt vettük többször is - az a lényeg hogy "alkohol fogyasztás, alkohol szint számítás" ilyesmikre keress, rá fogsz találni és akkor annak alapján ki tudod számolni.
4/5 anonim válasza:
Appok is vannak rá szép számmal. Van amelyik rögtön mutatja ezrelék-idő grafikonon a nullára lecsengést.
5/5 MolotovPunk válasza:
Három 5%-s sör az kb maximum 11-12 óra alatt ürül ki a szervezetből. Van egyébként erre alkoholkalkulátor is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!