Magyarországon vásárolható a " Medovina " névre hallgató (cseh származású ) mézbor?
Fontos lenne! Magyarország bármely területéről megrendelem , vagy ha valaki tud külföldi honlapot ahonnan szállítanak ide is , az legyen kedves jelezze.
Előre is köszönöm!
10 perc google alapján nem lehet Mo-n kapni. Nemzetközi boltokban sincs (más helyi italokat eddig elég könnyen találtam).
A "medovina" egyébként általában nem márka vagy típus, hanem kb 5 országban így nevezik a mézbort. A szomszédok közül a szlovákok és a szerbek, oda talán érdemes elugrani érte.
(Egyébként igen, minden italt meg lehet csinálni otthon, csak ahhoz általában hozzáértés kell...)
Szia. Én lehet tudok neked segíteni! Mire kellene a Medovina? Saját fogyasztásra vagy árulni???
Üdv.: Istan
www.Mede.sk
Én is Tőlük rendelem. 5-6 eur palackonként , plusz postakölség. (Magyarországon adják fel.)
Köszönöm az eddigi válaszokat!
Ajándékba lenne csupán 1 üvegnyi.
Az előző válaszolótól kérdezném ,hogy postával együtt mennyiért sikerült vennie ?
Legutóbb két üveggel rendeltem 4700 volt mindennel együtt.
(5-8 nap alatt érkezik meg.)
most kicsit jobb a HUF-EUR árfolyam.
Még egy kérdésem lenne ( utolsó ) :D Hogy ki milyet próbált már ? Esetleg mandulás vagy diós?
Jól hangzik csak nem tudom ,hogy jobb -e a sima akácnál ...
Boroknál nincs olyan ,hogy "jobb"
Mivel az édes - száraz fogalompár a mézborra nem
alkalmazható , ezért az ízesítés adja meg a zamatát,
de mindegyik íze alapvetően kellemes, erősen édes,
mint egy jófajta Tokaji Szamorodni.
Egyikben sem csalodsz majd.
Persze ha jól tudod élvezni a borokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!