Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Mely sörök a kedvenceid, vagy...

Mely sörök a kedvenceid, vagy amiket nagyon finomnak találtál?

Figyelt kérdés
Kommentben ke is írhatjátok őket, és hogy hol vettétek mennyiért

2022. márc. 17. 16:56
A kérdező szavazást indított:
Német sörök
Cseh sörök
Lengyel/szlovák sörök
Magyar sörök
Osztrák/horvát/szlovén sörök
Belga/holland sörök
Nincs kedvenc, bármelyik jó
Nem szeretem a sört
22 szavazat
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Dán sörök
2022. márc. 17. 18:33
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
A balti sörök nagyon finomak. Ittam már litván barnasört, az nagyon finom volt. Én voltam a Baltikumban, és ott próbáltam párat, de sajnos a neveikre nem emlékszem.
2022. márc. 17. 20:52
 3/4 eddiboy ***** válasza:
A szlovák és cseh söröket preferálom. Szerencsére anyukám a szlovák határ mellett lakik, amikor meglátogatom, mindig átugrom pár rekeszért és/vagy talcáért. Olcsóbbak mint a magyar sörök és jobbak. Még a legszigorúbb covid lezárások alatt is átjutottam az esztergomi hídon, a rendőrök csak integettek, ha egyáltalán kint voltak. A szlovák sörök közül Keltet és/vagy Zlaty Bazantot szoktam venni, a Kelt 35 ¢ körül van egy üveggel, a Zlaty, ha akciós, szintén, a dobozos pedig 50 ¢ körül van, ha akciós. Csehek közül Staroprament, Budweisert vagy Krusovicét szoktam venni, amelyik éppen akciós, szintén 50 ¢ körül szokott lenni.
2022. márc. 20. 18:07
 4/4 anonim ***** válasza:
Huhh, hát szeretem a belga gyümölcsös söröket, a magyar kisüzemi söröket (főként a Horizont és Hübris főzdéktől, név szerint: Rebel Berry, Morning Joe, Breakfast Sour, Mülna, Müggy). De hasonló gyümölcsös savanyú és stout söröket találtam már román termékek között is, azok is nagyon jók voltak. Legutóbb pedig észt söröket szereztem be tesztelésre. Ha sörözni megyünk, akkor viszont olyan helyet keresek, ahol Guinness-t /ír/, vagy Edelweiss-t /osztrák/ csapolnak.
2022. máj. 13. 17:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!