Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Lányok ! Akik jól bírják az...

Lányok ! Akik jól bírják az italt ! Mit és mennyit tudtok meginni ?

Figyelt kérdés
2022. márc. 9. 04:51
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Én régebben söröztem elég keményen. Napi 2-6 sör lecsúszott. Azt hittem bírom, aztán rá kellett jönnöm, h mégse. Vérnyomásom felment, nem voltam jól. Hozzátenném, h 8 év után jött elő a probléma. Egy lány ismerősöm tegnap este került be a sürgősségire gyomorvérzés miatt. Ő 3 éve iszik. Vodka, whisky, bor. Reggel piával indít, este azzal fekszik... Szóval azt tanácsolom, h bárhogy bírja a piát az ember kifog derülni, h mégsem... Tudom nem ez volt a kérdés, de vigyázzon mindenki magára. Mértékkel igyatok.
2022. márc. 9. 05:57
 2/3 anonim ***** válasza:
89%
1. nem az derül hogy nem bírja, mert nagyon szép toleranciát fel lehet építeni, csakhát igen, a következmények. én is ezzel építettem fel hosszú évek alatt szerintem egy emelkedett vérnyomást meg refluxot sajnos. és még csak nem is kell hozzá minden nap inni. hanyagolni kéne, de úgy beleivódik az emberbe hogy heti 2 alkalom alá jelenleg nem is tudnám vinni. a hétvége megkergít, pedig csak otthon tolom
2022. márc. 9. 06:41
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
1es vagyok. Valóban, amúgy vigyázni kell sajnos.. Heti 2 még talán nem vészes, kivéve, ha baj van már..
2022. márc. 9. 08:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!