Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Ez az alkoholtól van?

Ez az alkoholtól van?

Figyelt kérdés
2 hete iszok majdnem minden nap néha kihagytam 1-2 napot. Viszont most rúgtam be több mint 2 napja és anyumra sokszor felemelem a hangom. Minden kis dolgon felkurom magam. Most van egy lány akire féltékeny vagyok mert nagyon szeretem csak nem vagyunk együtt de ebbe most nem megyek bele.. Nem hiányzik a pia simán kibírom nélküle de feltételezem hogy vagy ettől van vagy belefáradtam a sok sz4rba.. De ha nem is hiányzik a pia akkor nem értem mitől lettem kicsit agressziv. Szerintetek melyik lehet?
2022. márc. 7. 23:31
 1/9 A kérdező kommentje:
Nem rúgtam be 2 napja*
2022. márc. 7. 23:31
 2/9 anonim ***** válasza:
71%
Az ital káros!
2022. márc. 8. 03:54
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Lehet akár attól is. Én már csak heti 1 szer iszok, mert tudom hogy nem tesz jót. Próbáld meg te is lecsökkenteni heti 1re. Ha minden nap iszol az nagyon káros
2022. márc. 8. 08:03
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Igen, lehetsz az italtól is agresszív, de szerintem más a bajod! Neked pont az a gondod, amit nem akarsz kifejteni... A féltékenységed csap át agresszióba, amin a pia csak rontani fog. Te azért iszol 2 hete, mert azt hiszed, ettől könnyebben viseled el a csaj hiányát, közben meg az önkontrollodat veszi el, így eleinte olyanokat teszel, amiket amúgy nem tennél, aztán meg majd olyanokat is fogsz tenni, amikre nem is emlékszel, hogy megtetted. Az ital úgysem segít, úgyhogy addig hagyd abba a masszív piálást, amíg le nem ránt a mocsokba!
2022. márc. 8. 08:39
 5/9 anonim ***** válasza:
igen növelheti az agressziót ha olyan típus vagy
2022. márc. 8. 08:40
 6/9 A kérdező kommentje:
Nemrég gyógyultam ki 1 hónapos depresszióból viszont most szerintem vissza estem és lehetséges hogyehhez társult egy agresszió? Mikor valakivel kiabálok utána jövök rá hogy nem kellett volna és szégyenlem magam.. Mikor orditok valakivel akkor szinte mintha teljesen más ember lennék.
2022. márc. 8. 10:45
 7/9 A kérdező kommentje:
A csajról azért nem szeretnék beszélni mert hosszú lenne de ha valaki szeretné elmesélem privátban. Röviden van egy lány akit szeretek viszont barátja van de nem értem mert osztálytársam és egész nap velem van szerinte jó velem lenni meg haveromnak mondta hogy kicsit bejövök neki. Legszívesebben felpofoznám mert már elmondtam neki hogy nem akarok a barátja lenni mert szarul érzem magam miatta de ha meg nem szólok hozzá be depizik és addig zaklat hogy mi a bajom.
2022. márc. 8. 10:50
 8/9 anonim ***** válasza:
Sejtettem, hogy depresszió áll a háttérben, ráadásul szerintem mániákus depresszió, és azt is gyanítom, hogy nem először tör ki rajtad... Mindenesetre az alkohol nem segít, a csajt meg felejtsd el, inkább keresd fel az orvosodat! A kérdésed pedig helyezd át inkább az egészségügy kategóriába, mert nem ide való...
2022. márc. 8. 11:03
 9/9 anonim ***** válasza:
Ugyanez vagyok csak lanyba 😂
2022. márc. 14. 19:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!