Melyik a legfinomabb kapható krémlikőr?
Figyelt kérdés
A baileys szerintem túl értékelt a whiskey(gyenge minőségűnek tünik) amivel keverik elég kaparós erős felborítja egyensúlyt.
Az angelli pedig nagyon víz izű íztelen, semmi tejszint vagy tejet nem tartalmaz, azért is lehet olcsó.
Az amarula talán a legjobb amit eddig kóstoltam de az is picit vizes, viszont van egy kis különleges íze.
A tojáslikőr meg nem ment mert pont vmi zapos szagut éreztem igy nem volt gusztosom
A mozartot(bár ez állitolag megint túl erős alkohol dominancia) mondtak még meg a casali egy termékét hogy jó(arra meg hogy ízetlen unalmas).
2022. márc. 7. 12:36
1/7 anonim válasza:
Én a Tia Mariát és a Kahluát szeretem a legjobban. (mindkettő kávés)
3/7 anonim válasza:
Ízléses és pofonok, nekem pl nagyon ízlik a Baileys, főleg a sós karamell változata.
A Mozart is finom.
6/7 anonim válasza:
Ez annyira szubjektív.
Nekem tojáslikőrből a Bombardino.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!