Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Mik a legjobb, prémium minőség...

Mik a legjobb, prémium minőségi, nem orosz vodkák?

Figyelt kérdés
Eddig én csak orosz vodkát ittam ünnepekkor, de most kipróbálnék valami nem oroszt.
2022. márc. 5. 20:32
 1/6 anonim ***** válasza:
54%
Finlandia, Zubrowka, esetleg Bols, én ezeket szeretem. Meg a jó kis házi pálesz 😋
2022. márc. 5. 21:29
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Ciroc.
2022. márc. 6. 01:59
 3/6 anonim ***** válasza:
35%

Biztos, hogy orosz vodkát ittál eddig?

Nagyon sok országban készítenek vodkát, vagy ahhoz hasonló italokat, többségükről az átlag magyar nem is tudja honnan származik.

Az Absolut vodkáról is sokan gondolják, hogy orosz, valójában svéd, a Nemiroff ukrán, stb.

Még Koreában is van vodkához hasonló szesz, pl:

[link]

2022. márc. 6. 02:25
 4/6 anonim ***** válasza:
66%
Grey Goose
2022. márc. 6. 07:27
 5/6 anonim ***** válasza:

Belvedere

Stolichnaya

2022. márc. 6. 07:33
 6/6 A kérdező kommentje:

3, biztos. Az ilyen termékeknél mindig megnézem a származási helyet, hogy ne az legyen, hogy EU, hanem Oroszország. De meg is van a karácsonyi palack még. A többieknek köszönöm a válaszokat!

[link]

2022. márc. 6. 08:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!