Melyik a legjobb minőségű táp?
Ha pici lakásunk, vagy pici hűtőnk van, bizonyára a táp és a konzerv lesz a kutyának a legideálisabb etetés, nem fogjuk nyershússal-csonttal, se főtt étellel etetni a kutyáinkat.
Táp előnyei. Kényelmes dolog, nem kell főzni. Nem kell hűtőben tárolni. Nem kell mosogatni a főzés után, sem a tárolódobozokat. Nem kell melegíteni.
Esküsznek sokan a tápra, de fogalmuk sincs, miből van!!!
Persze, azt mondják az állati származék az állati fehérje a gagyi tápokban csupán 4%,míg a prémium minőségben 50%feletti.
Állati származék...ha azt hiszitek az húst takar, tévedtek! Ha főzöl a kutyának, akkortudod, hogy kacsa pulyka vagy csirke far-hát, fej, vagy nyak ami benne van. Csont, hús, bőr. Vagy vehetsz neki sertés, marha, vagy egyéb húsokat is állateledel boltokban, amit összefőzöl rizzsel, tésztával, zöldségekkel. A tápban nem ilyesmit takar az állati fehérje.
A pata és a bélsár kivételével olyasmi dolgokat, amikminden másra alkalmatlanok. Pld. Baromficsőr, toll, begy, ürülék nélküli belek, húgyhólyag, nyelőcső, gége, mirigyek, stb. Illetve elhullott állatból (dög) kinyert húsliszt, csontliszt. (Az elütött állatok, a telepeken keletkező elhullott dögök fehérjefeldolgozókba kerülnek, húslisztet csontlisztet készítenek belőle.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!