Miért nem ihatok otthon alkoholt?
Figyelt kérdés
Nem értem muterom.. Azt mondta ha még egyszer meglátja hogy itthon iszok akkor kirak az utcára. De nemértem mert kint az utcán sokkal veszélyesebb.. Szerintetek miért mondta ezt?2022. febr. 3. 17:59
1/8 anonim válasza:
Kérdezd meg tőle. Sem téged sem ot nem ismerjük..
De valszeg azért mert van/volt alkoholista az életében akihez traumatikus élmény, viszony fűzi.
2/8 anonim válasza:
Hány éves vagy? Ha 16 vagy az alatt, akkor nem csodálom. Amúgy megoldás: igyál a lakáson kívül,és ne annyit, hogy meglátsszon rajtad. Magyarul: ismerd a határaidat + lehetőség szerint mindig egyél is, amikor iszol, az "felszívja" a szeszt.
4/8 anonim válasza:
"még egyszer" - milyen gyakran is iszol?
5/8 A kérdező kommentje:
Fél éve keményen alkoholizáltam viszont letettem segitség nélkül. Nem úgy kell elképzelni hogy minden nap, de 3 hónap alatt kb 30-35x biztos berúgtam asszem minden 2-3. nap. Múlthéten megkivántam és vettem egy kevés sört.
2022. febr. 3. 19:25
7/8 anonim válasza:
Fél, (valószínűleg nem minden ok nélkül) hogy visszacsúszol.
8/8 anonim válasza:
Azért az elég kemény amit írtál, ilyen életvitel elég hamar a padlóra küldhet az élet majdnem összes területén, csak vigyáz rád, és jót akar.
Ne igyál annyit.
Sportolni szoktál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!