Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Melyik a kedvenc pálinkád?

Melyik a kedvenc pálinkád?

Figyelt kérdés
2022. febr. 1. 11:48
1 2 3 4 5
 21/47 anonim ***** válasza:
100%
Jómagam a barackot sosem szerettem, sokáig a szilva volt a favorit, viszont egyszer megkínáltak egy házi aszútörköllyel, na, az minden addigit felülírt...
2022. febr. 3. 08:22
 22/47 anonim ***** válasza:
100%
Nem csodálom az eddigi válaszokat, a barack tényleg az egyik legjobb, azon kívül még a körte - nekem leginkább ez a két favorit! Sógorom meg egyszer kapott egy ismerősétől sárgadinnye pálinkát, amiből engem is megkínált - hát az valami isteni finom volt!
2022. febr. 3. 18:47
 23/47 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagyok egy nagy pálinkás. Egyszer kaptam ajándékba egy házi sárgabarack pálinkát. Az ízlett, mert érezni lehetett rajta a gyümölcs ízt is.

Most egy törkölyt kaptam, de vagy egy litert. Kicsit aggódom, hogy mire fogom elhasználni, mert valami ocsmány. Tömény alkohol íze van, egy kis etil-acetát beütéssel, semmi más. Nem ízlik.

2022. febr. 3. 19:18
 24/47 anonim ***** válasza:
100%

#23-as, nem vagy egyedül, én is, meg még sokan mások is utálják a törkölyt, tényleg borzadály! A szőlő az más, de a törköly... kegyetlenül rossz!

Anno egy volt kolléganőm "vegyesgyümölcs" állítással jól átvert minket, tiszta törkölyt adott el! Sógoroméknak van egy házi csokilikőr receptjük, annak lett az alapja vodka kelyett! #22-es voltam.

2022. febr. 3. 19:50
 25/47 Dzsoki ***** válasza:
94%
Igen,Magyarországon,a barack. Hiszen még a Pogány Madonna filmben is az Ékszerész úr nem whiskit,hanem barackot kér. Csöpi szerint,ért az italhoz. Talán a szilva van a második helyen.
2022. febr. 3. 21:22
 26/47 anonim ***** válasza:
93%
Brill törköly.
2022. febr. 4. 02:04
 27/47 anonim ***** válasza:
100%
amit a haverom főz! az biztos hogy gyümölcsből van,kiszoktunk menni a gyümölcsösébe,+ látom cefre állapotában is!régi cimbi, nem b..át!
2022. febr. 6. 09:56
 28/47 Dzsoki ***** válasza:
100%
27-es! Ez nagyon dícséretes! Csakhogy ez nem válasz a kérdésre! Milyen gyümölcsös? Alma,szilva,barack,cseresznye vagy mindenből egy kevés? Tehát vegyes?
2022. febr. 6. 10:07
 29/47 anonim ***** válasza:
91%
#28 jogos! a haverom készletéből a szilva! de azt úgy adja, minha a fogát húznák! 2. körte 3. barack.másból nem ad mert abból kevés van, az csak az övé! (meggy cseresznye, birs-ezekből nem kapok) haver az ilyen?
2022. febr. 6. 10:14
 30/47 Dzsoki ***** válasza:
83%
29-es! Amennyiben,még egy kortyot sem ad az íze miatt,akkor ismerős.Nem haver,pláne,nem barát! Tehát, külön külön van hatféle gyümölcse. Szép nagy telek. Ettől még pozitívum az,hogy tudja,hogy mit iszik. Gyárilag azért tesznek hozzá vizet is,meg még ki tudja mit,ami nincs a cimkére írva. Vagyis,a kérdező felé megállapíthatjuk,hogy nálad a szilva a nyerő. Általánosságban,a második helyen van a szilva.
2022. febr. 6. 10:28
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!